Cărți pentru copii – Pachet PIXI

Fetița mea este atrasă de cărticele și de povești, așa că îmi place să-i cumpăr cărți care să o ajute să-și dezvolte imaginația și inteligența. Eu nu citeam foarte mult înainte să vină Criss în viața mea, dar o dată cu apariția ei am început să mă reîndrăgostesc de cărți. Îmi plac mult cărțile de povești pentru copii sau cărți de parenting.pxi-min

Pachet de cărticele PIXI de la Editura ALL

Editura All are multe cărţi cu Pixi şi mi-am ales un pachet potrivit vârstei fetiţei mele. Seria Pixi cuprinde 6 pachete de cărticele educative pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani. În pachet aveam un cadou surpriză și cea mică a fost încântată de buburuza sub formă de ascuțitoare pe care a descoperit-o.

Poveștile sunt simpluțe și pe înțelesul celor mici. Pe lângă firul poveștii, copiii sunt atrași de desenele sugestive de pe fiecare pagină. Să să spun câteva cuvinte despre fiecare carte în parte

carti-copii-editura-all-minLa drum cu Pixi – este aventura unor animale și a băiețelului Pixi care vroiau să plece într-o călătorie și așa s-au gândit să se plimbe cu o căruță construită chiar de ei. Fiecare acțiune este detaliată și se sfârșește cu o mică pățanie.

Stelele de aur – este o poveste puțin tristă despre o fetiță căreia îi muriseră părinții și era foarte bună cu toți cei din jur. Ea i-a ajutat pe toți cei care erau înfometați și înfrigurați și le-a dat până și rochița de pe ea. Într-un final ea a fost răsplătită cu stele de aur care s-au transformat în bănuți.

cel-mai-bun-pirat-minCel mai bun pirat din lume – Cliff era un pirat căreia îi era frică de înălţime, de întuneric, de cuţite, de peşti şi de furtună. În schimb era foarte inteligent şi ştia exact unde erau ascunse cele mai mari comori, ataca vasele care aveam multe provizii şi niciodată nu lăsa vasul prădat fără hrană. Tot timpul Cliff mulțumea pentru pradă și era foarte manierat.

Bucuriile iernii cu Pixi – Pixi și prietenii lui s-au bucurat enorm de apariția primilor fulgi și după o bulgăreală pe cinste au început să construiască un iglu. Au contribuit cu toții la realizare lui și au uitat să îi lase ușa. Aventura lui Pixi și a prietenilor lui se termină în fața sobei pentru că au ajuns acasă înfometați și înfrigurați.

Cel mai frumos al căpitanului Cometă – Căpitanul Cometă era la bord cu un lup de mare și într-un mare bloc de gheță au găsit un pescăruș rănit. Pescărușul Rudi a fost luat la bord și cei 3 prieteni au sărbătorit Crăciunul împreună. Rudi era trist că nu mai putea zbura și o întâmplare hazlie a făcut să primească un cadou special de sărbători.

O pisicuță în zăpadă – Este povestea unui pisicuțe mici care încerca să găsească un adăpost călduros. S-a adăpostit într-o cutie de cadouri și niște copii au alungat-o, a dat nas în nas cu niște cu un câine care a alungat-o, a dat peste un motan care își apăra mâncarea și a fost din nou fugărită. Întâmplarea face că a căzut pe un horn și a ajuns la niște copii buni care au iubit-o.

carte-de-copii-pixi-min

Tot acest pachet de cărți îl găsiți aici la un preț redus. Eu am început să recitesc aceste cărți pentru că Criss se uită tot timpul pe poze  și îmi povestește despre animalele care le vede!

Voi ce cărți citiți copiilor sau aveți cărți preferate din copilărie?

You may also like

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.