Marie Claire Beauty Kit

Acum 2 luni a început toată povestea. Am citit pe blogul unei prietene despre Beauty Kit-ul de la Marie Claire. Nu mai auzisem despre el așa că am citit cu un mare interes. Pe scurt povestea că sunt niște produse de firmă, în cantitați full size sau travel size și că merită investiția. Nu mai rețin exact ce produse au fost acum două luni. Important este că am intrat pe site și m-am abonat și eu la newsletter ca să fiu informată în momentul în care va apărea această ofertă pentru luna iunie.

beauty-kit-marie-claire-iunie-2016-700x700-min

Beauty Kit-ul  – link

Am primit mult așteptatul mail și m-am uitat să văd ce produse sunt. Multe dintre ele îmi erau necunoscute.

Beauty Kit Marie Claire-min

Beauty kit-ul lunii iunie a avut aceste produse. Mai exact: ruj Givenchy, Mascara Givenchy 4g, Apă termală Avene 50ml, exfoliant avon 200ml, cremă pentru accelerarea bronzului cu SPF 15 L’Erbolario 50ml, șampon Keune 80ml, gel-cremă pentru față Yves Rocher 50ml, pastă de dinți Elgydium 7ml, ojă rimmel 12ml, apă de parfum Karl Lagerfeld for her 1,2ml și apă de parfum Karl Lagerfeld for him 1,2ml.

Beneficiile cutiei cu bunătăți

În total în acest beauty kit se găsesc 11 produse, broșuri și informații despre produsele primite, 3 reviste Marie Claire și în plus transport Gratuit. Am uitat să menționez prețul acestei cutii care este de 69 lei.

Am analizat situația și mi-am făcut repede cont dar surpriză …. nu mai erau pe stoc. Se pare că este o cerere extrem de mare pentru ele și se epuizează în doar câteva ore de la lansare. Dacă vreți să prindeți și voi ă astfel de cutie fiți cu ochii pe ei.

Să vedem ce surprize ne pregătește Marie Claire pentru luna Iulie. Sper ca de această dată să îmi pot cumpăra și eu.

You may also like

8 comentarii

  1. Pretul este ok dar important este sa te atraga ce contine acest kit. Depinde de gusturi zic eu 🙂

  2. cu ocazia asta m-am lamurit si eu ce este cu acest beauty kit. Pacat ca se epuizeaza asa repede stocurile pentru ca suntem multe doritoare de cosmetice de calitate la preturi mai mici.

  3. oh la la! I need that! :))
    Cred că ești singura care a postat și link-ul.. am mai văzut articole similare, dar dacă nu aveam pe ce apăsa, am renunțat să mai caut :)) lazy lazy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.