Poftiti la reduceri

Mă pregătesc sufletește să îi spun scumpului meu soț că am găsit niște reduceri de nerefuzat de care aș vrea și eu să beneficiez. Dau comenzi pe SheIn de atâta timp dar nu am știut că pot găsi într-un singur loc aceste reduceri. Acestea le găsiți aici. Sau dacă vreți, puteți intra direct pe site și în bara unde găsiți toate categoriile de produse găsiți Sale. Acolo găsiți reducerile de până la 80%.

Tricou burgundy-min

Tricou burgundy – 4$

În această secțiune sunt produse unde produsele sunt în stocuri limitate sau mai găsiți doar câteva mărimi la produse. Eu de obicei intram la rochii de exemplu și le aranjam în funcție de preț dar niciodată nu am intrat în această secțiune de reduceri. dacă vânați aceste reduceri vă puteți alege cu niște produse excelente la prețuri infime.

Jacheta-min

Jacheta – 15 $

Jacheta aceasta am văzut-o eu în iarnă era vreo 40-45$ și acum este la super reducere. Se așează frumos pe corp pentru că am mai văzut-o și la alte fete.

Rochie inflorata

Rochie înflorată – 10$

Rochia aceasta mi-am luat-o și eu și am dat aproape 30$. Modelul este interesant doar că este ceva cam scurt așa că dacă vreți ceva mai lung să țineți cont de acest aspect.

Fusta de piele-min

Fustă de piele – 10$

Ce părere aveți de această fustă de piele. culoarea este superbă și modelul excepțional. Eu cred că am să mi-o cumpăr și dacă nu se așează foarte bine o duc la croitorie și am să mi-o scurtez un pic.

You may also like

3 comentarii

  1. fusta am mai vazut-o pe undeva si imi place mult dar cred ca nu e piele ci imitatie de piele, chiar nu avea cum la asa pret dar oricum si pentru o imitatie pretul este mai mult decat ok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.