Sfaturi date ….. Sfaturi primite

De fiecare dată când vrei să faci un lucru … se găsește cineva să îți spună că nu e bine din diferite motive.

Majoritatea lucrurilor pe care le faci sunt nesănătoase sau nu sunt bune. Începând de la ați vopsi părul care în mod normal ăsta nu este un lucru bun pentru că strici părul și îl deteriorezi oricât de bună sau de scumpă e vopseaua. Ca să nu mai vorbesc de placa de păr, pe care o ador, însă îți subțiază părul și îl despică.

Mâncarea în exces nu e bună că te îngrașă, băuturile alcoolice nu sunt bune nici ele din diferite motive(nu că aș fi o mare băutoare), Cola nu e bună pentru că sunt sigură că toată lumea a văzut experimentul cu ficatul de pui pus peste cola și în nu mai știu câte ore acesta s-a descompus.

Să nu mai vorbim de fumat …. deși este nociv, poți muri și nu are nici un punct bun …. acestea se comercializează fără nici o problemă. Dacă e atât de rău atât pentru organism cît și pentru cei din jur atunci de ce găsim peste tot țigări?!

Sarea în exces nu este sănătoasă dar fără ea parcă mâncarea nu are nici un gust.

Și astea sunt câteva lucruri care mi-au venit în minte și care în mod normal ar trebui ocolite însă sunt sigură că fiecare persoană care va citi acest articol face cel puțin unu din lucrurile enumerate mai sus.

Un singur lucru te determină să renunți la toate lucrurile astea nesănătoase … atunci când afli că ești bolnav și dacă continui să faci aceste lucruri …..

You may also like

2 comentarii

  1. este un spray de la kalos care se foloseste inainte sa iti intinzi parul sau sa-l ondulezi si e pana 10 ron si am auzit ca e foarte bun. Mi l-a recomandat o coafeza

    1. Eu folosesc cristale de la Kalos. Sunt ok nu se spicuieste atat de tare parul ca atunci cand nu ai folosi nimic insa am sa caut si sprayul asta de care mi-ai spus tu. Ms de sfat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.