Cyber Monday pe SheIn

Așa cum noi avem Black Friday 2 săptămâni la rând așa au și americanii diverse denumiri ca să mai bage niște reduceri și să ne bucurăm și noi de promoțiile lor. Eu una recunosc că aseară am plasat 3 comenzi pentru că a fost transport gratuit și pentru că îmi doresc să le primesc până la sfârșitul anului. dacă stau bine și mă gândesc nu mi-am luat ceva de care să fie nevoie neaparat dar așa se întâmplă când comanzi câte ceva.

http://www.shein.com/h-cyber-monday.html?aff_id=3301

Dacă mă întrebați pe mine eu spun că coletele plasate azi sau cel târziu mâine vor ajunge până la Revelion. Știu că este un risc dar așa se întâmplă când faci lucrurile pe ultima sută de metri. La urma urmei veți avea parte și de puțină adrenalină. Eu m-am grăbit să plasez comanda aseară pentru că am zis să prind transport gratuit. Avea un ceas pe site și tot scădeau orele iar eu intram în panică, neștiind că astăzi a început o nouă promoție și că vor avea transport gratuit. Dacă plasați o comandă de 59$ puteți băga codul CM40 și veți avea o reducere suplimentară de 40% din prețul inițial.

Ador gențile după SheIn pentru că sunt foarte calitative și au prețuri extrem de accesibile. Un alt motiv care mă determină să îmi iau genți de la ei este că au o diversitate foarte mare de modele și în permanență apar altele noi. Eu mi-am cumpărat câteva modele de la ei și sunt extrem de încântată. Aceasta abia a apărut și o găsiți aici.
Ăsta este un alt model drăguț și de purtat toată ziua. Este extrem de bun de mers la facultate sau la muncă. Costă doar 65 lei și dacă vă uitați pe alte site-uri vă veți convinge de ceea ce spun și în plus calitatea este excepțională. O găsiți aici.
 Sper să vă inspire alegerile mele. Vă doresc să faceți alegeri înțelepte!!!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.