Frigul si ploaia au venit pe strada mea

SheIn este un magazin online plin de surprize așa că săptămâna asta ne-a făcut cadou 24 ore de transport gratuit. M-am bucurat ca un copil pentru că aveam câteva puncte în cont și am mai plasat o mică comandă. În concluzie 2 comenzi sunt în drum spre mine și le aștept cu nerăbdare.

http://www.shein.com/discount-list.html?aff_id=3301

Ce face un om dimineața după ce se spală pe ochi? Intră pe SheIn să vadă noutățile din ziua respectivă. Ăsta este micul meu răsfăț de dimineață. Îmi bucur suflețelul cu o grămadă de haine frumoase și am pe lista de așteptare foarte multe produse. Ar fi interesant ca într-o zi cei de la SheIn să îmi facă o surpriză și să îmi trimită măcar jumătate din produsele adăugate acolo. Poate mă aude și pe mine cineva.

 link
Cred că sunt cele mai inspirate alegeri ale mele!!!! I wish them all

You may also like

4 comentarii

    1. Marea majoritate a domanelor de la posta vamala sunt sub orice critica. Mai mai ca zici ca esti in control la finante si te ia la bani marunti. Si cand vezi cate o baba afurisita care intreaba … "ce-ai in colet?" … "o rochie si o bluza" … ia maneca bluzei si o bazbaie in timp ce iti arunca lung o privire de parca am bagat droguri pe acolo … este absolut fantastic.

      Cei drept am intalnit si persoane care te intelegeau dar sunt pe cale de disparitie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.