Patru motive pentru care să-i faci cadou partenerului un ceas

Instrumentul de măsurare a timpului, ceasul este un simbol al eleganței. Ceasul de mână este cel mai utilizat accesoriu al zilelor noastre. Acesta poate fi adaptat după ținută și poate oferi o eleganță aparte. Calitatea și bunul gust fac din ceas un mecanism convențional al cărui design are un puternic impact asupra privitorului.

 ceas-barbatesc-min

1.Ceasul de mână un accesoriu util

O ținută banală poate fi pusă în valoare cu un ceas atrăgător. Ceasul este acel accesoriu care pe cât de simplu ar părea pe atât de rafinat se poate dovedi. Acesta este perfect pentru a afla ora potrivită dintr-o simplă privire. Un ceas bărbătesc se dovedește a fi accesoriul potrivit pentru a-ți afișa personalitatea.
Bărbații, spre deosebire de femei, nu au foarte multe opțiuni în privința accesoriilor și a bijuteriilor. Ceasul este cea mai bună alegere la orice tip de ținută. Pentru o ținută sport este adecvat un ceas casual sau chiar casual-sport. O ținută protocolară sau una ceremonioasă poate fi accesorizată cu un ceas elegant precum cele de aici.
Ceasul se dovedește a fi foarte util pentru că este acel accesoriu care nu se demodează niciodată. Un ceas bărbătesc pe care îl achiziționați acum va putea fi purtat cu ușurință și peste zece ani. Utilitatea ceasului se dovedește și în cazul întâlnirilor de afaceri. Acesta este asociat caracterului persoanei, îi oferă seriozitate și stil celui care îl poartă.

2. Un ceas bărbătesc – un dar potrivit cu orice ocazie

Femeile nu au niciodată suficiente perechi de încălțăminte, iar bărbații nu au îndeajuns de multe ceasuri. Un ceas bărbătesc este ideal a fi oferit cu orice prilej. Poate fi darul inedit de ziua Îndrăgostiților, cadoul special de Crăciun sau surpriza plăcută pentru aniversarea voastră. Ceasul este un accesoriu mereu la vedere, indiferent de ținuta pe care o purtați. Purtarea lui nu este condiționată de anotimp sau momentul zilei. La fel cum o femeie se bucură de un buchet imens de flori, în aceeași măsură un ceas bărbătesc aduce partenerului nostru o fericire imensă.
Ceasul poate fi oferit oricărui bărbat din viața noastră. Fratele, tatăl sau iubitul, colegul de muncă sau șeful, fiecare poate primi în dar un ceas de mână. Acesta este un dar care nu lasă loc de interpretări, este foarte apreciat și îndrăgit.
ceas-barbatesc-si-cravata-min3.Ceasul te ajută să fii mai punctual
Emblema eleganței, un ceas oferit în dar bărbatului de lângă tine, îi va aminti mereu de voi, de semnificația cadoului. Ceasul este accesoriul care sfidează moda. Pe lângă strălucirea pe care o conferă unei ținute, ceasul are rolul de a ne înștiința cu privire la timp. Vom ști mereu cât este ceasul și vom da dovadă de punctualitate. Un ceas de mână bărbătesc precum acesta este acel dar pe care orice femeie ar trebui să îl ofere celui de lângă ea. Îl va face să aprecieze clipele petrecute cu tine, va fi punctual și va avea grijă sa nu întârzie la momentul întâlnirii voastre.
4. Accesoriul rafinat din garderoba unui bărbat
De la prezentarea unei ținute pe podium la vizita la medic, ceasul este acel ceva care schimbă banalitatea unei ținute. Ceasul este un detaliu semnificativ care este asociat cu simbolul stilului vestimentar. Ceasul bărbătesc în calitatea lui de accesoriu, poate fi asociat hainelor pe care le poartă soțul sau iubitul, sau poate contrasta cu acestea. Totul depinde de efectul pe care bărbatul își dorește să-l obțină. Există foarte multe modele de ceasuri, de forme diferite, variate ca forma și culoare, de diverse dimensiuni și materiale.

La ce vă gândiți atunci când trebuie să oferiți un cadou unui bărbat?

You may also like

8 comentarii

  1. Imi place ideea de a oferi cadou ceasuri si imi place ca de ceva timp au revenit in actualitate fiindca atunci cand au aparut telefoanele mobile, au cam fost trecute la colt

  2. anula asta ii cumpar altceva, dar au fost ocazii la care i-am cumparat si ceasuri. Nu are multe, dar am avut grija ca cele 2-3 pe care i le-am cumparat sa fie de firma. Evident ca am scotocit internetul in cautare de reduceri, dar le-am gasit si sunt multumita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.