Povestea unei zile obisnuite

Atunci când ai un copil mic îți dai seama că tot universul tău se petrece în jurul lui și dacă bebe este mofturos și vrea să stea doar cu tine este cu atât mai greu.

Să vă povestesc cam cum arată o zi din viața unei tinere mămici. Când Cristina îmi dă trezirea o las puțin să se joace și îmi petrec 5 minute în baie timp în care mai arunc câte un ochi și la ea pentru că de obicei trăsnăile cele mai mari le face atunci când este nesupravegheată. Într-un cuvânt sunt pe fugă și nu apuc să stau și eu relaxată. Mergem împreună să îi pregătesc micul dejun timp în care ea se uită la desene sau se joacă. După ce termină cu mâncatul mai stă o oră jumătate două și ne jucăm împreună după care prima repriză de somn.

Doarme 30 minute – o oră timp în care mă apuc de strâns jucării din urma ei și să aduc totul pe linia de plutire în casă. Oricum când se trezește în 10 minute sufrageria arată ca după bombardament dar ce mai contează. După ce se trezește o luăm de la capăt mâncat, jucat și iar jucat și iar o tură de somn.
Aș putea să zic că zilnic am cam aceleași activități. Partea frumoasă vine acum …. când ajunge soțul acasă și mă întreabă ce am făcut toată ziua că parcă nu se vede nimic în casă iar eu sunt ruptă de oboseală.

Am găsit o soluție pentru transpirația din timpul zilei pentru că la cât sunt de agitată și la câtă foială am zilnic ar trebui să fac minim 3 dușuri dar Cristina nu mă înțelege. Mai nou Rexona este cel mai puternic inamic al transpirației. Rexona este primul antiperspirant care conține micro capsule active de mișcare și îți asigură protecție eficientă și senzația de prospețime pe parcursul întregii zile.

Mi s-a părut waaw să aud că antiperspirantul se activează atunci când faci mișcare și că cu cât faci mai multă mișcare, cu atât se eliberează mai multă prospețime. Nu pot decât să mă bucur că Rexona a lansat această nouă tehnologie MotionSense. 

Aceasta este activitatea mea zilnică. Cum arată o zi din viața voastră în câteva cuvinte?
Sunteți tentate să încercați noua formulă Rexona?

You may also like

22 de comentarii

  1. Si mie mi se intampla sa fiu seara rupta de oboseala si sa nu se vada nimic in urma mea. Celei mici ii plac plimbarile asa ca parcurg kilometri intregi zilnic, partea buna e ca nu mai trebuie sa merg la sala 🙂 ca pierd si eu din burtica ramasa dupa sarcina 😛

  2. Noi chiar avem nevoie de MotionSense 😀 Partea cu barbatul care vine acasa si zice ca nu se vede nimic in urma ta… toti barbatii sunt la fel! :)) Se vede doar ceea ce fac ei…ce facem noi: NICIODATA :))

  3. sa mai spuna cineva ca mamicile nu fac miscare. Eu nu am inca un copil sa ma tina in priza dar banuiesc ca sunteti fericite ca nu dati banii pe sala :D. Noul Rexona nu l-am incercat dar sigur va fi pe lista urmatoare de shopping.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.