Spuma pentru curatarea fetei Himalaya(review)

Himalaya este o marcă de produse naturale și de calitate. Ei au o gamă variată de produse de la medicamente, pastă de dinți, produse de îngrijire pentru adulți și copii, etc. Marea majoritate a produselor sunt foarte lăudate. Recunosc că este al doilea produs pe care îl folosesc de la această firmă și că tenul meu îl tolerează foarte bine.

Spumă de curățare a feței cu Neem (Himalaya)

Spuma purificatoare pentru curățarea feței cu Neem curăță și îndepărtează excesul de sebum și impuritățile. Spuma este recomandată pentru tenul normal cu tendință de îngrășare. Eu o folosesc dimineața și seara și îmi simt fața curată și nu îmi usucă deloc tenul. Extractele de Neem și Șofran indian din compoziție sunt cunoscute pentru proprietățile de purificare a tenului și prevenire a formării coșurilor.

În palmă am pus 3 pompițe de produs care le consider eu suficiente pentru a-mi acoperi toată suprafața feței și puțin pe gât. Deși în recipient se prezintă sub forma unui lichid verzui în mână este o spumă albicioasă. Nu conține parabeni sau coloranți artificiali și costă 23 lei și o puteți găsi aici.
Îmi place foarte mult spuma de curățare și vă recomand să o încercați. Eu o folosesc de o lună și am consumat aproape un sfert din ea.
Ce produse de curățare a feței folosiți? Vă plac produsele care necesită spălarea feței?

You may also like

2 comentarii

    1. Eu am câștigat-o la un concurs si eram curioasa sa o încerc. Si eu mai am produse pentru curățarea fetei. Am o spuma identică de la Balea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.