Get to know me

Astăzi am citit că prietena mea Maya Secret  mi-a propus să răspund la o serie de întrebări care au ca scop să mă cunoașteți mai bine. Înainte de a începe seria de întrebări menționez că nu suntem prietene la cataramă însă este printre puține blogărițe cu care am mai schimbat câteva vorbe.

1. Unde te-ai născut?

Eu m-am născut și crescut în Galați. A fost foarte bine lângă mami și nu am plecat din Galați decât în vacanță. 🙂

2. Ai fost numită după cineva?

Cei drept pe vremea mea era această modă de a primi un nume de la nașii copilului însă sunt foarte mulțumită că ai mei nu au acceptat asta. Am auzit ceva de genul că primii nași ar fi vrut să îmi zică Ioana. Sunt foarte mulțumită de numele meu …. Ramona ….. încântată.

3. Când este ultima dată când ai plâns?

Mmmmm aș putea spune că este o perioadă puțin mai sensibilă din viața mea. Fetița mea are 6 luni și jumătate și recunosc că am trecut și prin momente puțin mai delicate. Poate și pentru faptul că sunt puțin mai sensibilă acum și imediat îmi dau lacrimile. Nu cred că este o rușine să plângi și consider că în felul ăsta te descarci de anumite probleme care le ai pe suflet. Eu recunosc că am avut noroc de un soț înțelegător atunci când am avut nevoie de înțelegere, iubitor când a considerat că am nevoie de mai multă afecțiune și indiferent când a văzut că vreau să fiu lăsată în pace.

4. Ai copii?

Da am o fetiță pe care o iubesc extrem de mult!

5. Dacă ai fi o altă persoană, ai fi prietenă cu tine? 

Recunosc că am unele momente în care poate sunt puțin mai dificilă dar la fel de bine mă gândesc că toți trec și prin momente mai puțin plăcute. Înclin să cred că sunt o prietenă bună și că nu mă atașez foarte ușor de o persoană poate și pentru faptul că îmi este frică să nu fiu dezamăgită. Ca să nu ocolesc răspunsul întrebării, răspunsul meu este da.

6. Ai animale?

Părinții mei locuiesc la curte și ei au căței, pisici, papagali și multe alte păsări exotice . De când m-am mutat cu soțul meu nu am nici un animăluț deși recunosc că mi-ar place mult un cățel dar am trăit prin experiența de a sta cu un cățel în apartament și am văzut că oricât de mult l-ai spăla tot miroase deci totul rămâne la stadiul de dorință.

7.  Folosești sarcasm?

Uneori folosesc! 🙂

8. Ai face bungee jumping?

Sincer nu cred că aș face. Îmi este frică să mă arunc în gol oricât de multă adrenalină mi-ar oferi asta nu cred că aș fi ușor de convins.

9. Care sunt cerealele tale favorite?

Mănânc destul de rar cereale iar atunci când o fac îmi plac Lion sau Fitness cu fructe. Să nu săriți cu gura pe mine și să îmi țineți teorie că Fitness este plin de zahăr și că în loc să te slăbească te ingrașă, etc. Îmi plac și atât. Le mănânc ocazional.

10. Ce uloare au ochii tăi?

Ochii mei sunt verzi căprui iar atunci când plâng se fac verzi-verzi(așa zice lumea … eu nu m-am uitat în oglindă după ce am plâns :)).

11. Scarry movies sau happy endings?

Până să rămân însărcinată adoram să mă uit la filmele de groază doar că soțul meu m-a protejat și nu prea m-a mai lăsat. Recunosc că nici nu am mai auzit să fi apărut un film de groază bun pentru că m-aș uita cu siguranță. În ultimul timp apuc destul de rar să văd un film cap coadă și dacă este un film bun mă uit și la cel cu happy ending.

12. Ai frați sau surori?

Nu

13. Computer sau TV?

Sincer prefer computerul dar în ultimul timp nu am atât timp cât mi-aș dori să petrec suficient timp în fața laptopului de aia folosesc telefonul la maxim și mă uit destul de mult și la TV.

14. Care este primul lucru pe care îl observi la o persoană?

Primul contact este cel fizic dar cred că în afară de asta mâinile mă fac atentă.

15. Care este mirosul tău preferat?

Îmi place mirosul de iasomie, de zambilă, mosc, vanilie.

16. Cel mai lung timp în care ai fost plecată de acasă

Cred că o săptămână am lipsit cel mai mult de acasă …. maxim 2 săptămâni.

17. Ai talente speciale?

Mi-ar place să cred că acel talet special nu l-am descoperit încă. Nu fac nimic special.

18. Ce hobby-uri ai?

Îmi place să mă plimb, adoor vacanțele, să dorm până târziu …. oricum ar fi cred că lucrurile astea mi le-aș dori și nu am mai avut parte de ele de o bună bucată de timp.

19.Ești îndrăgostită?


Da sunt îndrăgostită de fetița și de soțul meu.


Sper că v-am ajutat să mă cunoașteți puțin mai bine sau că ați aflat ceva în plus

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.