Compot de litchi

Până acum nu am mai vorbit despre un compot dar acesta este special. Nu știu cât de special este dar aș zice că este diferit și nu mănânci oricând.

sursa: www.adevărul.ro

Am văzut fructele în LIDL acum vreo 2 săptămâni și recunosc că nu am fost foarte entuziasmată să cumpăr. Nu știam gustul … păreau ciudate.

Când am ajuns în Kaufland să fac câteva cumpărături am dat cu ochii de compotul de litchi. M-am îndreptat spre el și am stat puțin pe gânduri dacă să îl cumpăr sau nu.
Am decis să încerc. Măcar să știu și eu ce gust are. L-am desfăcut și l-am împărțit cu scumpul meu soț. Clar nu aș fi putut să îl mănânc singură. Zeama era albă puțin acrișoară și rămâneam în gură cu un gust puțin ciudat. A venit și rândul fructelor …. erau și mai ciudate. Erau rotunde, foarte lucioase, aș putea să le zic gelatinoase și rămăneai în gură cu un gust plăcut dar care nu l-as putea asemăna cu ceva anume. Ulterior am aflat că ar fi mai bune fructele proaspete dar nu cred că îmi mai doresc să încerc. 🙂
Ați mâncat litchi sau compot? Care este părerea voastră?

You may also like

4 comentarii

  1. Sunt bune litchiile, am mancat prima data in Italia acum vreo 5 ani, cred. Compotul mi se pare cam scarbos, ele in sine par a fi ochi fara iris, acum cred ca te-am facut sa nu mai mananci niciodata. :))

  2. pt cei cu boli autoimune si cu colagenoze sunt foarte bune, am descoperit ca ma ajuta si imi dau energie si nu mai am dureri si ma adaptez mai usor la situatii mai deosebite 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.