Apa de trandafiri (elemental) – review

Astăzi vreau să vă vorbesc despre apa de trandafiri de Damasc pe care am cumpărat-o după www.elemental.ro. Din start vă spun că am doar cuvinte de laudă.

Eu am cumpărat această apă de trandafiri pentru a o folosi în loc de loțiune tonică. Mirosul este specific și sincer prima asemănare care am făcut-o a fost cu dulceața de trandafiri. După folosire îmi simt tenul curat și cu un miros plăcut care nu persistă. Este potrivit pentru orice tip de piele.

Nu am încercat însă după ce am început să îl folosesc am găsit și o rețetă de demachiant. Combinați 50 ml apă de trandafiri  cu 50 ml ulei de măsline și acest amestec BIO îl puteți folosi la demachiat. Nu are ce să dăuneze tenului și intenționez să încerc și eu acest demachiant.

Puteți să puneți apă de trandafiri într-un recipient cu pulverizator și să aplicați pe ten, gât sau decolteu. mai poate fi folosit și în prepararea cosmeticelor  … nu mă includ în această categorie însă sunt atâtea persoane care își fac creme și parfumuri home made.

Apa de trandafiri o găsiți aici. Sticluța are 50 ml și costă 11,50 lei iar termenul de valabilitate de la deschidere este de 60 zile. Deși cantitatea nu este foarte mare mi-a ajuns aproape o lună. Este un produs extraordinar de bun și o dată folosit sunt sigură că nu va lipsi din rutina voastră de îngrijire a tenului.

Ați folosit apa de trandafiri sau un alt produs de acest gen? Care este părerea voastră?

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.