Servetele de hartie in locul prosopului

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un mic secret pe care îl am de câteva luni și pe care vi-l recomand și vouă. Citind diverse bloguri de beauty mai învăț și eu câte ceva.

Sincer nu îmi amintesc de unde am citit însă să vă spun despre ce este vorba. Am început să folosesc șervețele faciale ori de câte ori mă spăl pe față și recunosc că nu m-am mai șters de foarte mult timp cu un prosop.

Eu folosesc servețelele de la Frotto pe care le găsiți în LIDL și sunt destul de ieftine(4 lei parcă). Recunosc că îl ultima perioadă aceste șervețele sunt nelipsite din baie și consider că sunt mult mai igenice decât un prosop și în plus nu agresează tenul.

Puteți face un mic experiment și să folosiți cel puțin o cutie pe care să o destinați doar pentru acest aspect și când veți reveni la prosop veți simți un mic disconfort. Acest experiment l-am făcut și eu și recunosc că nu prea mi-a plăcut.

Acest obicei a început să îl aibă și iubitul meu și nu pentru că i-aș fi impus eu ci pur și simplu m-a văzut pe mine și i-a plăcut senzația și în felul ăsta avem acelaș obicei din punctul asta de vedere!

Cine mai folosește șervețelele în locul prosopului? Ceva păreri?

You may also like

3 comentarii

  1. Buna idee, trebuie sa o incerc si eu 😀 In general folosesc acest gen de servetele dupa ce aplic fondul de ten, ca sa absorb excesul de produs, dar o sa incerc si varianta asta :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.