Hairdryer and other(Remington & Philips)

Zilele astea am mai făcut noi achiziții. Aveam un uscător de păr ceva mai vechi care a avut și o problemă la fir dar a remediat-o tata. El mergea săracul însă îmi doream ceva nou. Am aruncat un ochi pe site-urile de profil și am văzut că nu au prețuri mari așa că m-am hotărât să achiziționez unul nou.

Mi-am ales acest uscător Remington PRO 2100 și datorită faptului că avea câteva accesorii suplimentare. Uscătorul are 3 trepte de căldură și două trepte de viteză. Datorită
componentelor detașabile, acesta este foarte ușor de curățtat.
Producătorul spune … „Cu ajutorul funcției ionice părul este protejat împotriva
electrizării și a încrețirii și își va păstra un aspect neted,
strălucitor și sănătos pentru o perioadă îndelungată.”

 Pe lângă faptul că mi-am luat un uscător bun și are și difuzor așa cum îmi doream îmi place mult și peria lată îmi place geanta în care este pe care cu siguranță o voi folosi într-un alt scop. este Foarte mare și încăpătoare și la urma urmei este perfectă atunci când plec undeva să îmi încapă multe cosmetice în ea. Oricum îmi doream o astfel de perie și pe emag.ro o astfel de perie am văzut că era 40 lei. Eu am dat 140 lei pe întregul set și l-am luat după emag dat poate fi luat și după site-ul Remington.

Mai aveam o dorință ceva mai veche și anume să îmi cumpăr un epilator ceva mai bun. Eu am un epilator luat de pe vremea când a apărut Altexul și cred că are 8-9 ani de când îl am și încă este funcțional și nu am avut niciodată probleme cu el. Cel vechi este de la Braun și cred că orice om normal și-ar fi luat unul de la același producător. Atunci când m-am uitat pe emag.ro am văyut un epilator care avea mai multe accesorii aşa că m-a atras acest aspect.

Setul cuprinde un epilator care are 2 viteze şi are 20 de pensete, mai are un epilator pentru zonele greu accesibile care are o singură viteză şi este fără fir(am primit baterii) şi mai are o pensetă cu bec. Nu ştiu cât voi folosi această pensetă însă per total am fost foarte încântată. Am dat 230 lei pe acest epilator şi l-am cumpărat după emag.

 M-am documentat înainte de a alege acest produs şi am văzut că multe fete caută epilatoare cu cât mai multe pensete. Eu una m-am uitat la cel vechi şi nu cred că avea mai multe pensete şi mă epiley foarte bine cu el deşi singura problemă care o am datorită epilării este firele de păr care îmi cresc pe sub piele …. dacă aş găsi un remediu şi la această problemă aş fi pe deplin mulţumită.
Ştie cineva vreo soluţie pentru firele de păr crescute pe sub piele?

You may also like

2 comentarii

  1. exfoliere saptamanala si hidratarea temeinica a pielii. si eu am un epilator Philips, cu discuri ceramice si ma inteleg foarte bine cu el…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.