Mici cumpărături

Am fost în vizită la DM și am văzut că aveau reduceri la spray-uri și geluri de duș … exact ce îmi trebuia. Mi-am cumpărat 2 spray-uri Fresh Lime pentru că am mai avut unul care e pe terminate și mi-a plăcut mirosul fresh pe care îl lasă și prețul redus era de 4,49 lei. Mi-am mai cumpărat 2 geluri de duș care mi-au plăcut mult cum miros. Un gel de duș cu guave pe care cred că l-am mai avut și mi-a plăcut extrem de mult și unul pe care nu l-am mai încercat cu miros de cocs&nectarine. Deși nu sunt înnebunită după mirosul de cocos mi s-a părut că miroase bine și a costat  3,99 lei bucata.

Am primit cadou și 2 mostre de creme foarte lăudate de către toate lumea de la Garnier Moisture Match și chiar am fost încântată să le folosesc. Mi se pare normal ca înainte de a testa un produs să îl poți încerca.

Aveam nevoie şi de nişte bretele transparente pentru sutien şi am intrat într-un magazin de cosmetice şi mi-am cumpărat şi câteva oje.

 
Cum vi se par preţurile din DM? Vă plac ojele pe care mi le-am cumpărat?

You may also like

6 comentarii

  1. Nu sunt innebunita dupa mirosul de cocos dar asta parea ok. Nici Auchan nu am in Galati am inteles ca in loc de Real se va face Auchan si atunci poate il voi putea incerca.

  2. Daca vei mai avea pofta si alta data de un gel de dus cu cocos, gasesti in Auchan la 3-4 lei. Miroase foarte bine si face spuma faina, mai si hidrateaza pe deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.