Cafe Latte

Astăzi am fost la un magazin din zonă pentru a ridica premiile de la Pepsi și de la Cola. În magazin am văzut un pliculeț foarte drăguț cu prafuri pentru prepararea unui Cafe Latte. Cum era și normal nu am rezistat tentației și mi-am cumpărat și eu. De obicei eu nu beau cafea și din când în când îmi mai fac câte un 3 in 1 nescafe original iar când ies în oraș beau capucino cu spumă de lapte.
 

M-am chinuit să îl fac ca în poză însă oricât m-aș fi chinuit nu mi-a ieșit așa cum trebuie. M-am resemnat cu gândul că oricum l-aș fi amestecat și ar fi arătat așa. Într-unul din pliculețe era un fel de lapte praf … oricum destul de mult cam aproape jumătate de pahar iar în celălalt pliculeț era ness. Rezultatul final mi-a plăcut a fost bun și aducea a Cafe Latte.

În ultimul timp am mai văzut o reclamă la Danone la iaurtul grecesc care mi s-a părut că arată foarte bine și mi-am luat și eu. Danone Oikos se cheamă iaurtul și pot spune că este un iaurt bun și din când în când aș putea mânca și eu câte unul. Spun acest lucru pentru că eu nu prea mă înnebunesc după iaurturi, lapte, etc.

Ați încercat vreunul din cele 2 produse?

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.