Reviste cu cadouri (septembrie)

Astăzi mi-am amintit că nu am fost să îmi cumpăr revista Femeia așa că am plecat repejor la chioșcurile cu ziare de frică ca nu cumva să se fi epuizat stocul.

Spre bucuria mea am găsit revista Femeia care are cadou rimelul Sexy Pulp de la Yves Rocher. Prețul revistei mi s-a părut unul foarte bun făcând comparație cu prețul rimeulului așa că nu am mai stat pe gânduri. În afară de rimel alte cadouri nu am găsit în revista în afară de o broșură Sweet Garden care nu m-a interesat foarte tare.

Având deja un astfel de rimel acasă am vrut să fac comparație între cele 2. Nu am văzut nici o diferență între ele și gramajele sunt identice așa că nu pot decât să urlu de bucurie. Acum stau să mă gândesc dacă nu cumva ar fi bine să îmi fac și provizii ….

Dimineață am citit blogul Maya Secret și am văzut că și-a cumpărat revista Glamour de care era foarte încântată. Evident că mi-am luat-o și eu și pot spune că deși revista avea cadou un șampon volume maxx de 50ml, o mostră de parfum de la Bourjois Glamour lovely și o broșură Yves Rocher revista avea preț normal adică 5,90 lei. Pe blogul Maya Secret am văzut că ea a găsit în revistă și o mostră de ruj dar eu nu am găsit așa ceva!

În broșura Yves Rocher are o ofertă pentru o comandă rapidă de produse primești cadou un rimel volume spectaculos Waterproof. Am să fac zilele astea și o poză la broșură să o puteți vedea în totalitate.

Vă plac cadourile pe care le-am găsit în revistă? Vă tentează ceva?

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.