Cumpărături DM și Yves Rocher

Mă chinui de foarte mult timp să ajung în DM și îmi făcusem o listă lungăăă de cumpărături. Îmi place atât de mult magazinul ăsta încât mi-aș cumpăra o grămadă de produse de acolo. Cel mai mult ador marca lor proprie Balea și datorită acestui lucru mi-am cumpărat doar astfel de produse.

Mi-am cumpărat un deodorant Balea cu Pitaya pentru că îmi place mult și cred că e al treilea sau al patrulea produs de acest fel pe care îl cumpăr cu plăcere pentru că pe lângă faptul că are un miros plăcut are și un preț mai mult decât atrăgător, costă 6,5 lei.

Al doilea produs cumpărat este un săpun lichid cu zmeură care are un miros foarte plăcut și o consistență foarte cremoasă. Am mai avut încă 2 astfel de săpunuri lichide de la ei cu arome diferite și mi-au plăcut iar prețul lui este de 5,5 lei și are 500 ml. Am găsit acolo o grămadă de săpunuri lichide care mai de care mai atrăgătoare(ca ambalaj) și în plus miroseau foarte foarte bine. Aveam în coș vreo 3 la un moment dat, dar m-am limitat până la urmă la unul singur.

Al treilea produs este o loțiune de corp. Nu am mai folosit-o până acum dar este la fel ca celelalte pe care le-am folosit până acum. Are un miros fin de smochine și rodie iar consistența era un foarte light deși trebuie să recunosc că mi-ar fi plăcut să fie puțin mai hidratantă. Îmi plac aceste loțiuni datorită mirosului care persistă și pe haine. Prețul este de 8 lei și are 400 ml.

Al patrulea produs este un gel antibacterian tot de la Balea. Nu am mai folosit acest produs dar cum nu mai aveam un astfel de produs în geantă am zis să îmi cumpăr unul nou. Îmi place mai mult gelul antibacterian ca să îmi curăț mâinile atunci când nu mă pot spăla pe mâini pentru că nu îmi lasă mâinile lipicioase așa cum îmi rămân de obicei după ce folosesc șervețelele umede. Prețul este de 4,5 lei și are 50 ml.

Al patrulea produs este un spray cu termoprotecție pentru păr. Îmi întind relativ des părul sau dacă nu folosesc placa folosesc feonul sau peria rotativă și am văzut review-uri bune ale fetelor care lăudau acest produs. Până acum am folosit cristale de la Kallos însă am zis să încerc și produsul ăsta ca să văd rezultate. Nu sunt foarte încrezătoare că o să facă mari schimbări dar rămâne de văzut. Prețul este de 10 lei și are 200 ml.

Al cincilea produs este un gel de duș cu guave. Nu știu ce înseamnă guave însă pe mine m-a atras mirosul. Până acum am folosit geluri de duș de la Yves Rocher care îmi plac foarte mult și cred că le voi rămâne fidelă mult timp de acum înainte însă am zis să mai încerc ceva nou. Până acum nu l-am folosit dar sunt foarte încrezătoare în el. Prețul este de 6 lei și are 300 ml.

Vă plac produsele alese de mine? Ce produse Balea vă plac?

You may also like

4 comentarii

  1. Chiar ar trebui sa incerci produsele lor pentru ca sunt bune. Chiar acum am folosit gelul de dus si sunt indragostita de el. L-as putea asemana cu gelurile de dus de la Body Shop insa diferenta consta in pret!

  2. o multime de produse -imi plac cum sa nu insa eu nu am incercat nici un produs balea pana in prezent asa ca iti urez spor la folosit si de ce si la alte cumparaturi necesare , o zi frumoasa.

  3. Vreau sa incerc deo cu pitaya, sunt bine de tot. Totusi am o comanda iherb pe drum cu un deo nou si nu stiu ce sa fac, probabil il voi lua si pe asta. Iti recomand demachiantul bifazic, este foarte bun si nu irita ochii.

  4. Am vazut ca foarte multe fete folosesc demachiantul bifazic dar pe mine ma enerveaza sa raman uleioasa dupa ce folosesc acel demachiant si asta m-a impiedicat sa il comand pana acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.