Karla.RO

V-am povestit eu despre comanda pe care am vrut să o fac pe www.karla.ro (pentru cine nu a văzut-o poate citi aici) și pe care nu am mai reușit să o plasez din diverse motive personale dar se pare că s-au aliniat planetele.

Pentru că nu am reușit să îmi comand ce am vrut am rămas fidelă site-ului Karla.ro și cred că aproape zilnic intram pe site să văd ce produse noi au mai adăugat și într-un final am fost convinsă de câteva rochii și un cardigan și am dat și eu o comandă.

Cardiganul l-am prins la o super reducere și chiar dacă nu aveam nevoie urgentă de el am făcut un efort să mi-l iau pentru că modelul era unul tare simpatic și potrivit stilului meu vestimentar. Materialul gros m-a atras din prima și în mod cert îl voi purta o perioadă lungă de timp pentru că nu este genul acela care să se demodeze prea curând.

Mi-am mai ales 2 rochii pentru că aveam nevoie de ele la un eveniment special. Evident că era suficient o rochie dar atunci când vezi atâtea modele frumoase, nu știi pe care să o alegi ma întâi. Mi-am ales un model cu un material mai plinuț care să fie potrivită vremii mai reci de afară și care are mâneci trei sferturi și a doua rochie este puțin mai subțirică și cu mânecă scurtă.

Poate îmi voi face puțin timp să vă arăt câteva poze cu produsele comandate. O mare parte din ele sunt deja sold out și nu mai am poze de pe site.

În mod cert comenzile mele către acest site vor continua pentru că am fost încântată de prețuri, produse și amabilitatea cu care am fost tratată de către o domnișoară care m-a ajutat să-mi aleg modelul potrivit, dar și mărimea.

 

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALE
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *