Yves Rocher de decembrie

După cum vă spuneam am făcut o comandă Yves Rocher și asta datorită ofertei pentru că pentru moment nu intenționam să dau vreo comandă. Am primit ieri coletul și vreau să mă declar foarte mulțumită.

 
Eu mi-am comandat un gel de duș la 400 ml cu aromă de zmeură care miroase deosebit de bine și sunt sigură că are aceeași textură delicată ca a celorlalte geluri de duș.

 

CADOUL primit este un ser protector antioxidant. În catalog scrie că poate fi aplicat singur sau ca o bază tratament și protejează pielea împotriva oxidării determinată de radicalii iberi, formează o barieră împotriva particulelor poluante și repară celulele deteriorate. Prețul de catalog al acetui CADOU este de 80 lei.Părerea mea este că pentru cine nu a dat nici o comandă de la Yves Rocher să o facă pentru că are numai de câștigat. Având în vedere că sunteți în baza lor de date primiți comenzi personalizate ca aceasta și cadourile sunt foarte drăguțe și în plus calitatea produselor este foarte bună și cel mai important nu au parabeni.

O zi minunată vă doresc tuturor!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.