Ștampilă pentru unghii

De acum o săptămână v-am spus că mi-am cumpărat o ștampilă pentru unghii de care am vorbit aici și pe care am dat 4 lei.

A venit timpul să o și încerc. Am urmat instrucțiunile și iată ce a ieșit. Pe plăcuța de metal sunt multe modele din care mi-am ales unul. Am acoperit modelul cu ojă după care am ras surplusul și …. surpriză. Când am ras surplusul de ojă de fapt toată oja după disc s-a luat. Și am încercat iar … și iar … și iar și acelaș rezultat.

Părerea mea este că șanțurile sunt pre mici și atunci când razi oja aceasta se duce cu totul sau ar mai fi o posibilitate … să nu știu eu să o folosesc deși la început am apăsat puțin mai tare în speranța de elimina tot surplusul după care din ce în ce am apăsat mai puțin. Am încercat și alte modele după discheta metalică și rezultatul a fost acelaș.

După ce îmi pregătisem toate ustensilele necesare … dezamăgită de rezultat mi-am finalizat manichiura și asta e!

 

 

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

8 comentarii

  1. Am reusit ceva … insa cred ca m-am cam plictisit. Data viitoare mai incerc. oricum fara sfatul tau nu reuseam. Ms mult Sorina

  2. Pai eu nu ajunsesem sa folosesc lac. Noroc de Sorina ca mi-a spus de folia de plastic si asa am reusit sa imi fac o floricica 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.