O zi plină și încărcată

Ieri am avut o zi foarte încărcată. Am ieșit la un suc cu o prietenă și pentru că tot ne aflam în oraș am zis să luam și „Meniul Zilei”. Nu știu dacă în toate orașele este dar în Galați este făcut un meniu format din ciorbă, felul 2 și desert  + o cafea(era o excepție la acest restaurant) pentru 15 lei.

De această dată locația s-a nimerit să fie Restaurant Panoramic. Un restaurant recent renovat care arată foarte frumos și are o priveliște deosebită către Dunăre. Partea bună a acestui restaurant este poziția care după cum am spus este deosebită și amenajarea restaurantului care arată bine.

În rest numai lucruri negative. În primul rând și cel mai important este servirea care lasă de dorit. Chelnerii se mișcă foarte lent … uită comanda luată și sunt schimbați foarte foarte des. Nu le dă bani nu știu ce se întâmplă acolo însă sunt niște mișcări de personal continue. Un alt lucru la fel de important este mâncarea. Mâncarea este la ghici. Poți nimeri o mâncare bună și proaspătă sau poți nimeri o panaramă.

La meniul zileai am ales ciorbă de burtă de un am gustat puțin din zeamă pentru că burta era neagră. Arăta destul de rău. Eu una nu am mai mâncat niciodată ciorbă de burtă și burta să fie atât de neagră. felul 2 a fost ok snițel cu cartofi prăjiți și desert am ales o bărcuță care nu mi-a plăcut deloc pentru că fusese ținută în frigider alături de alte mâncăruri și prinsese gust.

Nu cred că voi mai merge prea curând acolo pentru că au fost foarte multe lucruri care mi-au displăcut. Unul din ele a fost că paharele erau puse lângă perete pe un suport care era prafuit și țin să menționez că paharele erau puse cu gura în jos.

După toate astea am fost la coafor să mă aranjez puțin și gata ziua. Pupici

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.