Shopping

Zilele astea am mai făcut ceva cumpărături …. absolut necesare. Dintre aceste cumpărături fac parte și câteva dulciuri pe care nu le-am mai mâncat până acum. Vă povestesc despre fiecare alegere în parte.

Având în vedere că a venit sezonul rece a trebuit să îmi iau un balsam de la Nivea pentru că singurul balsam pe care îl mai aveam era cel de la Balea(review). Am ales balsamul de buze cu aromă de căpșuni pentru că le dă o strălucire aparte și dă o nuanță ușor roșiatică. L-am mai avut și iarna trecută și am fost foarte mulțumită de el și îl recomand.

Am avut drum și la DM și eram pornită să îmi cumpăr un antiperspirant Dove invisible și mi-am mai luat o acetonă care nu era în plan însă cu siguranță îmi va trebui.

Am văzut oferta la LIDL și am găsit niște pijamale mov cu halat foarte drăguțe și mergeau perfect asortate cu papuceii mov. Când am ajuns acolo era o harababură generală și nu am mai găsit pe mov dar mi-am luat pe albastru. Nu eram atât de pornită însă mi-a plăcut extrem de mult halatul pentru că este foarte pufos. Pantalonii de la pijama deși sunt mărimea M îmi sunt cam lărguți dar asta e iar maieul îmi vine bine.

 

Trebuia să mă îndulcesc și eu puțin. Mi-am cumpărat 2 ciocolate săptămâna trecută una de la Milka cu afine care a fost delicioasă …. cred că puteam să o mănânc singură pe toată dar m-am abținut am mâncat doar jumătate(upsss). A doua ciocolată pe care mi-am luat-o este Poiana cu migdale caramelizate. Am cumpărat-o pentru că eram curioasă să încerc combinația de dulce cu sărat. A fost bună dar nu m-a dat pe spate așa cum a făcut-o Milka.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.