Faunus – remedii naturiste cu tradiție

Intenționez să consum și eu produse cât mai sănătoase. Nu-mi iese de fiecare dată, dar măcar este bine că mi-am propus asta. Întâmplarea a făcut că o dată cu întâlnirea de bloggerițe din martie am descoperit Faunus. Acesta este un site cu produse naturale: ceaiuri, siropuri, unguente și produse cosmetice din plante medicinale și aromatice obținute prin prelucrare manuală.

Produse primite de la Faunus

M-am bucurat să pot încerca aceste produse pentru că trendurile actuale sunt să ne îndreptăm către produsele naturale. Astea fiind spuse să vă povestesc puțin despre produsele primite.

Uleiul de masaj anticelulitic este produsul de care m-am bucurat cel mai mult și asta pentru că am mare nevoie de tonifiere. Nu am voie încă să fac sport, dar un masaj lejer trebuie. În plus, îmi și hidratez pielea pentru că am impresia că este destul de uscată. Efectele nu apar peste noapte așa că am de muncă nu glumă pentru ca până la vară să arăt mult mai bine.

Sirop de ghimbir

Ghimbirul este un ingredient care este bun în tratarea multor probleme. Acest sirop are efect digestiv, combate starea de greață, stimulează pofta de mâncare și tonic general.

Crema de arnică este folosită pentru dureri articulare, dureri musculare, procese inflamatorii, entorse, luxații, contuzii, răni, etc. Până acum n-am avut probleme și nici n-am apucat s-o folosesc, dar este bună s-o am în casă. Niciodată nu se știe când am nevolie.

Balsamul de buze cu propolis este cel mai folosit produs. Nu știu de ce în ultima perioadă am tot avut senzația de buze uscate și am făcut abuz de balsam de buze. Este un produs hidratant și să nu uităm că o dată cu obligativitatea purtării măștii nu mai avem nevoie de ruj.

Nu uitați că pe site sunt multe produse și siropuri care au rolul de a trata diverse probleme așa că nu uitați să verificați produsele disponibile.

You may also like

20 de comentarii

  1. Să le folosești cu plăcere draga mea ,produse bune ; nu am folosit nimica de la ei ,dar se pare că merită încercate !

    1. Mulțumim frumos pt recomandare nu am incercat aceste produse, dar o să intru pe site să mă uit mă interesează cremă aceea d3 arnica pt dureri

  2. Nu am folosit aceste produse de la Faunus! Cu siguranță sunt bune pentru ca sunt naturale!

  3. Si mie imi plac produsele Fares!Uleiul il am si eu si crema si imi plac foarte mult!

  4. Pff, ce bine mi-ar prinde si mie un produs anticelulitic dupa sarcina, tot zic ca trebuie sa investesc intr-unul, dar nu am mai apucat sa cumpar nimic.
    Multumesc pentru recomandare, par foarte faine produsele. Sa le folsesti cu bune rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.