Mic ghid pentru organizarea nunții

Căsătoria este momentul emoționant din viața noastră care implică decizii și presupune multă implicare. În cazul în care nu apelăm la serviciile unei firme de organizare evenimente și ne dorim să ne punem amprenta asupra nunții noastre, ideal ar fi să ținem cont de câteva sfaturi trebuie să știi de unde să porniți și ce aveți de făcut. Iată un mic ghid cu câteva idei care vă vor ajuta să fiți mai bine organizați pentru o nuntă reușită.

Stabilește care îți sunt sarcinile

Cel mai bine este să aveți o agendă în care să stabiliți planul pentru organizarea nunții. După ce ați aflat care sunt sarcinile pe care le aveți de îndeplinit, stabiliți ordinea priorității lor și stabiliți și anumite termene limite. Treceți programările pe care trebuie să le faceți și pentru a vă îndeplini mai ușor sarcinile. Trebuie să stabiliți chiar și cele mai mici detalii din timp. Dacă veți avea invitați din zone îndepărtate este necesar să vă preocupați de cazarea lor.

Alegerea nașilor

Conform tradiției noastre, nașii de botez ai mirelui sunt de regulă prima opțiune. Însă, dacă alegeți pe altcineva, lansați propunerea din timp. Aceasta să se facă într-un mod cât mai elegant și care să îi surprindă pe viitorii nași. Ei sunt persoanele de la care puteți primi cele mai bune sfaturi.

Alegerea vestimentației de nuntă

Hainele pe care ginerele și mireasa le vor purta în ziua cea mare sunt foarte prețioase. Trebuie căutate cele mai frumoase costume de ginere și cea mai specială rochie de mireasă cu câteva luni înainte de marele eveniment. Important este să alegeți haine în care să vă simțiți bine și care să fie pe placul vostru, nu al celor din jur. Deloc de neglijat, încălțămintea din ziua nunții trebuie aleasă cu o atenție sporită. Alegerea unor pantofi mireasa trebuie făcută și în funcție de tipul rochiei de mireasă. Tocul pantofilor trebuie să fie comod. Aceștia trebuie să fie lejeri, să puteți rezista la biserică, la ședința foto și pe parcursul petrecerii. Pantofii stiletto piele sunt o opțiune ideală pentru o mireasă elegantă. Pantofii bărbătești trebuie să fie tot din piele naturală, să fie comozi și să fie aleși în numărul potrivit.

Alegerea verighetelor

Un alt moment încărcat de emoții este alegerea inelelor pentru căsătorie. Acestea sunt simbolul legământului și trebuie să fie dintr-un material prețios, cum este aurul galben/alb sau argintul.

Alegerea localului

În funcție de bugetul tău, de numărul de invitații, de preferințele pentru un anumit salon sau pentru o locație, poți să te ghidezi pentru a alege ce îți place. Marea majoritate a restaurantelor au un meniu gata stabilit care poate fi ușor modificat, iar calitatea produselor este bună.

Vă încântă ideea de a vă ocupa de organizarea propriei nunți?

You may also like

19 comentarii

  1. Pe mine nu ma încântă idea de a ma ocupă de evenimente, în general. Cred ca cu atât mai puțin a nunții.. Chiar și așa consider sfaturile tale f folositoare caci acea perioadă e mereu una aglomerată in care, vrei nu vrei, mai uiti câte ceva..

  2. Foarte utile aceste idei! Da, cred ca mi-ar plăcea sa ma ocup de organizarea propriei nunti, sunt perfecționista și foarte atenta la detalii, asa ca as superviza totul cu maxima grija.

  3. Un eveniment atât de frumos, unic în viață, are nevoie de o organizare în detaliu. Totul trebuie să se ridice la standarde ridicate, trebuie tratat cu mare atenție și importanță!
    Excelent articolul!

  4. Daaa… am adorat fiecare moment din lrganizarea nuntii mele. Aveam o agenda in care notam totul

  5. Este destul de dificila organizarea unei nunti. Mai ales ca pe langa pasii descrisi de tine apar si multe alte detalii. Si stresul este foarte mare pentru ca vrei ca totul sa fie perfect. Un articol foarte bun, care iti ofera un punct de plecare

  6. Încă nu a sosit momentul, însă pentru fetele care sunt in febra pregătirilor, sigur e un articol util.

  7. Am organizat nunta impreuna cu sotul meu, de la A la Z, asa cum ne-am dorit. Nu ne-a ajutat nimeni, ceea ce ne-a adus o satisfactie. Evenimentul a fost wow! ❤️ Deci se poate 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.