Ultima comandă primită de pe Zaful

Aceste produse ar fi în ultima comandă primită de la Zaful. Chiar dacă am câteva avize neridicate de la poștă, pentru moment aceasta este ultima și vreau să vă povestesc un picuț despre ce am primit. Evident că alegerile îmi aparțin și mai rămâne să-mi dau cu părerea despre cât de bine arată produsele și dacă sunt exact ca cele de pe site. Acestea ar fi unele din întrebările frecvent întâlnite și tocmai din acest motiv am vrut să le menționez.

Zaful este unul dintre cele mai serioase și cele mai frumoase modele la haine, genți și alte accesorii. Sunt la prețuri bune și mie îmi plac mult modelele hainelor lor. Prin oraș n-am găsit așa ceva. Eu îmi cumpăr diverse lucruri de la ei, în funcție de ceea ce am nevoie.

Bluză Zaful – link

Mi-am luat o bluză cu un print tare drăguț în partea dn față. Mi-am ales ca de obicei mărimea L doar că mi-ar fi plăcut să fie puțin mai pe lângă corp. Am impresia că-mi este ușor mare. De obicei L de pe Zaful este potrivit unui M european, dar de această dată mărimea lor este aceeași cu mprimea noastră. În ceea ce privește calitatea, aș putea să spun că este una și aceeași cu a noastră.

Calitatea bluzei este una bună. Este un material plăcut la atingere și pare chiar călduroasă, cu toate că nu are nici un fel de blăniță sau pufuleț pe interior. Per total consider că este o bluză drăguță.

Rucsac – link

Rucsacul ăsta l-am luat pentru grădiniță. La grădiniță trebuie să lași un rucsac cu pijamale, chiloței și ciorăpei pentru culcare. Pijamalele ca să le folosească la somn și restul sunt ca să-i schimbe în cazul în care se murdăresc sau se udă. Acesta stă de luni până vineri la grădiniță și vinerea se ia acasă la spălat. Pe fiecare rucsac este trecut numele copilului ca să nu se încurce.

Eu am avut unul roșu până acum, dar s-a deșirat și m-am bucurat că am găsit ceva potrivit pe Zaful. Îl voi înlocui pe cel vechi și acesta pare ceva mai bun calitativ decât cel pe care l-am avut eu.

Voi comandați de pe Zaful? Ce experiențe aveți cu acest site?

You may also like

18 comentarii

  1. N-am comandat niciodata de pe Zaful. Nu-mi plac site-urile de unde nu stiu cum sta treaba cu marimile, mai ales ca nu sunt o persoana slaba. Bluzita e tare cute si pare foarte lejera. Sa o porti sanatoasa!

  2. Bluza e foarte misto, doar ca intr-adevar pare maare. Cred ca si croiala e de vina, ca are umerii aia cazuti. Asta e nasol la zaful ca au multe produse care nu sunt pozate pe manechin si iti dai seama mai greu de anumite chichite.

  3. Nu am comandat până acum pe Zaful, doar pe alte site-uri asemănătoare. Bluzița pare comodă și are un model chic. Să o porți cu drag! Rucsacul mic este hazliu tare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.