Experiența mea cu salonul de înfrumusețare Mon Charme

Veștile circulă repede în Galați și acum ceva timp am auzit că s-a deschis un salon nou, foarte modern și catalogat de multă lume ca fiind de fițe. L-am admirat în poze, am văzut că au fost acolo câteva din prietenele mele și chiar era în plan să le fac și eu o vizită. Planul mi-a fost ușor dat peste cap pentru că la întâlnirea de bloggerițe din Galați-Brăila, cei de la Mon Charme, au sponsorizat evenimentul și au pus la bătaie 3 premii care s-au câștigat la tombolă.

Primul premiu era un tratament facial, al doilea un pensat și al treilea o manichiură simplă sau cu ojă semi permanentă. Eu n-am câștigat nimic doar că fetele care au făcut-o mi-au înmânat mie voucherul cu ojă semi permanentă. Nu am regretat deloc pentru că eu îmi fac unghiile cu ojă semi permanentă de mai bine de un an și acest premiu a venit la fix. M-am programat astăzi, 13 februarie 2018, pentru că vreau ca mâine să fiu ca scoasă din cutie! (smile)

Pe Larisa, proprietara salonul de frumusețe Mon Charme, o cunoșteam de ceva timp. Este o poveste lungă pe care am să v-o spun cu altă ocazie. Ne-a făcut plăcere să ne reîntâlnim, să povestim și să facem câteva poze. N-a vrut să facă nici o poză cu mine, dar tura viitoare n-o voi ierta!

Salonul Mon Charme este unul cochet și aranjat cu foarte mare gust. Nu fac afirmații gratuite și nici nu știu dacă din cele câteva poze făcute de mine reiese acest aspect. Se vede că s-a pus foarte mare preț pe decorarea acestuia. În salonul de manichiură ojele erau frumos aranjate fiecare pe raftul iei, prosoapele drăguțe și personalizate, produsele erau de ultimă generație și n-a lipsit nimic măcar decorul floral din peisaj.

Recunosc că am fost primită cum nu se poate mai bine. După o noapte agitată și o fugă de acasă ca să nu mă simtă copilul când ies pe ușă, am fost întâmpinată cu o cafea. Fetele erau cu zâmbetul pe buze și foarte comunicative. M-am simțit ca și cum am fost la niște prietene. Doamna care mi-a făcut unghiile avea o fetiță cu câteva luni mai mică ca Criss(fetița mea). Am schimbat păreri și am discutat puțin și despre copii.

Manichiura mea a ieșit foarte bine. Domna mi-a înțeles dorința de a-mi face o manichiură ușor altfel și mi-a aplicat o folie argintie pe unghie care s-a transferat parțial. Nu știam de această folie și mi s-a părut tare interesantă. Rezultatul a fost unul spectaculos și m-am răsfățat și eu pentru prima oară cu oje CND. Citisem că sunt foarte lăudate.

Luna aceasta orice epilat beneficiază de un masaj facial! Eu cred că este o ofertă de nerefuzat!

Bluză – link

Eu am purtat o bluză asimetrică de la Zaful. În partea din față vine ușor adunată în partea de jos și mânecile se pot face trei sferturi. A  fost prima alegere pe care am făcut-o în fugă dimineață și mi-a plăcut tare mult cum s-a văzut în poze, iar eu m-am simțit tare bine în ea.

Vă place manichiura mea?

You may also like

22 de comentarii

  1. Aha, deci aici te aranjezi tu. Si eu care credeam ca te dai tu singura acasa cu oja semipermanenta. 😀 Chair te invidiam ca lucrezi asa curat, la linie. Acum inteleg ca e mana profesionistelor.
    PS – bluza nu o vad pe site, dar mi-au ramas ochii la una cu dungi verticale alb-rosu.

  2. Eu am avut manichiura cu folie de trasnfer de sarbatori. Imi place efectul shiny si cochet pe care il ofera! Pe un negru folia aurie arata superb!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.