Vacanța visurilor tale cu o agenție de prestigiu

O călătorie este o experiență deosebită care creează amintiri și stabilește conexiuni cu diferite colțuri ale lumii. Pentru ca o călătorie să fie cât mai plăcută, agenția de turism este pionul principal care pune la dispoziție toate elementele necesare. Cheia succesului este un agent cu foarte multă răbdare și agenția cu cele mai diversificate oferte.

copacabana-1212988_960_720-minAgenția de turism – ghidul tău de călătorie

Nu este cea mai bună idee să urci în mașina personală și să călătorești în locuri pe care nu le-ai mai vizitat. Este dificil să vizitezi trasee necunoscute și atunci când parcurgi mulți kilometri poți întâmpina probleme cu mașina. Astfel de vacanțe le făceam pe vremea părinților noștri. Erau vacanțe frumoase doar că acum poți pleca la drum mult mai informat și să mergi la fix.

Imaginează-ți cum ar fi să ai ghinionul de a face pană în mijlocul pustietății. Agenția de turism este cea mai bună soluție pentru o vacanță frumoasă și o călătorie fără probleme. Planificarea și organizarea unei călătorii necesită timp. Agenția de turism are menirea de a salva timpul pierdut cu astfel de detalii. Aceasta pune la dispozitia clienților detalii legate de cazare, biletele de avion, sau traseul parcurs de autocar, prezentarea punctelor turistice pe care urmează să o vizitați.

Agenția de turism oferă și ghidul turistic, care va oferă detalii suplimentare despre călătorie. Clienții pot primi detalii despre pachetele turistice chiar și la domiciliu, prin telefon sau email sau direct de pe pagina oficială a agenției. Atunci când optați pentru destinații la mii de kilometrii sau pentru o destinație exotică, agenția oferă detalii despre cultură și semnificația zonei. Tot agentia va poate pune la dispoziție un ghid care vă va conduce pe traseele destinației alese.

filadelfia-tursim-minAlege destinația care ți se potrivește cu Filadelfia turism

Filadelfia turism este agenția care are peste 30 de puncte în țară și oferă o varietate de pachete turistice. Această agenție este ideală pentru orice tip de vacanță: cu avionul, cu autocarul sau individual. Agenția asigură zboruri în siguranță și o cazare fără reproșuri. Călătoriile cu autocarul vor fi plăcute, bucurându-vă de informațiile oferite de ghidul turistic pe parcursul călătoriei și de cele mai sigure rute.

În cazul rezervărilor pentru călătoriile individuale veți primi un ghid turistic care include harta traseului ales, puncte turistice și informații utile. Pentru ca neprevăzutul poate interveni oriunde și oricând, Filadelfia Turism încheie și polițe de asigurare la pachetele turistice. Astfel vă puteți bucura de asistență medicală. Aceasta poate oferi călătorii deosebite spre destinații exotice și garantează oferte personalizate după dorințele clienților. Îmbinarea între siguranța călătoriei, delectarea cu priveliști de vis, cazare fără cusur și oferte la un preț imbatabil, vin în cele mai bune pachete turistice asigurate de agenția profesionistă Filadelfia Turism.

Cum vă alegeți vacanțele? Preferați să apelați la ajutorul unei agenții de turism sau faceți totul pe cont propriu?

You may also like

21 de comentarii

 1. Eu uneori stau si caut singura pana aproape ca adorm cu laptopul in brate. Alteori, insa, apelez la diferite agentii de turism. Insa n-am una preferata. Depinde si ce oferte imi apar in feed la facebook, cat si de informatiile pe care le gasesc pe blogurile prietenelor mele (aici te includ si pe tine) 😀 .

 2. Noi alegem destinația, ne documentăm, rezervăm sejurul printr-o agentie de incredere. Dar alteori rezervam online daca gasim ceva mai bun decat ne poate oferi agentia. Ani la rand am mers in Viena prin agentie, anul trecut am gasit o pensiune draguta si am rezervat online fara avans, fara garantii. La fel vom face si cu Italia, ne-am imprietenit cu proprietarul unui hotel care ne-a placut mult. Ne-a promis un pret bun pe sejur daca nu mergem prin agentie.

  1. Nu m-am gandit la aceasta varianta. Parca am o anumita siguranta cu agentia de turism! Nu stiu de ce … dar ma simt mai in siguranta

 3. Eu a urc in masina si plec unde ma taie capul,nu aleg agentie de turism fiindca timpul nu imi permite asa ceva!

 4. De regula, prefer sa merg pe cont propriu, dar o agentie isi are rolul ei! Este bine sa apelam la ea, mai ales atunci cand nici nu suntem convinsi unde vrem sa mergem…

 5. Nu am mai fost demult intr-o vacanta care sa necesite ajutorul unei agentii de turism, insa consider ca sunt de foarte mare ajutor.

  Daca merg intr o vacanta scurta la mare, in Romania, ne descurcam si singuri. Insa daca e sa pleci in strainatate, consider ca ar fi mai ok sa mergi prin intermediul unei agentii de turism, doar ca sa te asiguri ca beneficiezi de cea mai buna oferta.

 6. eu cand vad oamenii la stiri ca sunt dezamagiti ca au platit bani grei la nu stiu de agentie despre care nu stia nimeeni nimic, care a disparut ca magarul in ceata cu banii lor si cu oferta, imi vine sa ii bat. cine ii pune sa se bucure de de oferte mincinoase, in loc sa mearga la sigur cu agentii cunoscute?

 7. La noi vacantele se desfasoara, de obicei, sub imperiul impulsului.
  Dar….in iarna am fost invitati de un grup de prieteni sa mergem impreuna la munte cateva zile, de asemenea sila vara mergem impreuna la mare.
  Ei se ocupa de contactarea unei agentii si rezervarea locurilor mai ales ca suntem foarte multi (circa 20 de adulti plus nu mai stiu cati copii)

 8. Depinde, am mers si cu agentie si de capul nostru. Daca gasim o oferta buna alegem agentia, daca nud irect pe booking. Acumd e exemplu am ales un pachet de la agentie,dar nu avem decat cazarea si avionul. Nu avem ghid, nu e inclus transferul de la aeroport la hotel, deci tot pe cont propriu suntem.

 9. Da, apelez la serviciile specializare ale unor agenti de turism, eu stiu intotdeauna ce e de recomandat. O sa verific ofertele acestei agentii pentru ca ma pregatesc de concediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.