Pensule Real Tehniques pe Dresslink

Machiajul m-a atras încă de mică dar am avut puține persoane de la care să învăț tehnici sau care să îmi arată cum se combină culorile. Era suficient să folosesc un albastru intens … ca să vadă lumea că m-am machiat. Doar nu eram nebună să îmi fac un machiaj natural , în cazul ăsta mai bine mă lipseam. 🙂 Gândire de copil.

În acea etapă a vieții mele era suficient ca paleta de farduri să aibă un burețel cu care să aplici culoarea. Avea ăla 2 părți și cu ăla aplicam toate cele 8-12 culori, câte avea Ruby Rose. Eu am crescut și am aflat că machiajul poate fi aplicat și cu pensule. Am început să îmi cumpăr câteva pensule și să văd cât de îndemânatică sunt și ce fel se vede fardul aplicat cu ele.

Pensule Real Tehniques2-min

5 pcs Makeup Brush Cosmetics Set

Mi-am luat de pe Dresslink 2 seturi de pensule. Pensulele sunt niște copii Real Tehniques și se prezintă foarte bine și fac o treabă excelentă. Le-am cumpărat după ce am văzut diverse review-uri în care erau lăudate. Într-adevăr, pentru 5$ sunt extraordinare și își fac treaba foarte bine.Pensule Real Tehniques7-min

Setul conține 5 pensule: o pensulă pentru fardul de ochi, pensulă pentru aplicarea fardului în pliu, o pensulă pentru detalii precise, o pensulă pentru aplicarea eyeliner-ului gel sau tușului lichid și o pensulă pentru sprâncene. În plus, pensulele vin cu o husă foarte practică care poate fi folosită și ca suport.Pensule Real Tehniques9-min

Pensulele au rezistat cu bine și după primele spălări. Nu au pierdut nici un fir de păr.

Pensule Real Tehniques5-min

4 Pcs Professional Makeup Brushes

Am vrut să îmi reîntregesc colecția de pensule și dacă tot mi-am luat cele de machiaj să mi le iau și pe cele de față. Acestea vin într-un set de 4 pensule care sunt puțin mai mari. Setul conține pensulă de detaliu – pentru o precizie mai bună, pensulă ascuțită pentru fond de ten, pensula de buffing – pentru aplicarea compactă a fondului de ten lichid sau a pudrei pulbere, pensula de contur pentru aplicarea pudrei de contur, iluminatorului sau a fardului de obraz.

Pensule Real Tehniques4-minȘi acest set de pensule este pus într-o husă compactă foarte utilă. Husa poate fi folosită în 2 moduri. Aceasta se poate închide și în felul ăsta pensulele sunt în siguranță sau poate fi pusă ca suport pentru pensule pe masa de lucru.

Cutie pensule-min  S-au comportat foarte bine aceste pensule și după primele spălări. Făcând un raport calitate preț al acestor 2 seturi de pensule mă declar mai mult decât mulțumită. Dacă nu vreți să folosiți aceste pensule, puteți investi în varianta lor originală.

You may also like

5 comentarii

  1. Eu am setul pentru fata – originalele RT si sa stii ca m-ar tenta sa imi cumpar si aceste copii fidele. Sunt tare curioasa daca sunt la fel ca cele originale si daca se comporta la fel de bine in timp!
    Sa le folosesti cu drag! 🙂

  2. Wow cat de bine arata!
    Eu am ambele seturi, dar originalele RT.
    Sunt curioasa cum sunt ale tale comparativ cu cele originale.

    1. Eu nu le-am incercat pe cele originale dar fetele care le-au folosit pe ambele sustin ca sunt copii fidele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.