Lenjerii 1+1 gratis de la Cumparamisim

Îmi aduc aminte și acum că acum câteva luni nu mai aveam lenjerii și că majoritatea se învechiseră și aveam nevoie de ceva nou. Eram tare dezamăgită că toate lenjeriile sunt scumpe iar eu trebuia să îmi iau în toată casa pentru că cele pe care le foloseam erau moștenire de la soacra mea. Mi-am făcut un necesar și m-am pus pe căutat. Am umblat în diverse magazine și am venit acasă extrem de dezamăgită. Lenjeriile erau cam scumpe și depășeam cu mult bugetul propus. Am zis că mai amân momentul pentru că altă soluție nu aveam.

Într-o seară stăteam în pat cu laptopul în mână și căutând diverse lucruri am descoperit Cumparamisim. Un site de lenjerii de pat foarte frumos structurat. Recunosc că inițial am fost atrasă de oferta care era pe site de 1+1 gratis, așa că am zis să beneficiez și eu. Parcă îmi era greu să cred că primeam o lenjerie gratis …. Surpriza a venit în momentul în care a trebuit să îmi aleg cea de-a doua lenjerie. În concluzie plăteam pentru o singură lenjerie și eu îmi alegeam 2 lenjerii care îmi plăceau din categoria stabilită. Nu vă pot explica cât de fericită am fost. În acel moment am profitat de 2 astfel de oferte și în felul ăsta am putut schimba lenjeriile din toată casa.

Calitatea produselor este indiscutabilă. Le-am spălat la temperatură joasă și cu puține rotații și au ieșit perfecte de fiecare dată. Dacă mă uit mai atentă pe pat, chiar acum am o lenjerie de la ei.

A trecut cam jumătate de an de la ultima comandă și acum aș vrea să îmi mai cumpăr ceva mai vesel. Mai exact aș vrea să iau una în camera copilului și m-am bucurat să văd că oferta de 1+1 gratis la cel mai mic preț de la Cumparamisim mai este încă valabilă pe site. Îmi plac cele 4 modele de lenjerii și din astea cred că voi alege 2 dar încă nu știu cum le voi combina. Care este preferata voastră?

You may also like

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.