Happy birthday to me

Vineri a fost ziua mea deci …Happy birthday to me. Cred că este mai puțin important cați ani am făcut și și sunt convinsă că nu interesează pe nimeni. Am avut o zi plină de evenimente și a fost o zi foarte încărcată. În ceea ce privesc cadourile am primit vreo 5 colete la poștă și le-am considerat a fi un cadou de ziua mea. Am găsit numai lucruri frumoase de care vă voi povesti treptat.

Bluză – link
Set bijuterii – link 

O parte din cei mai apropiați prieteni au fost aproape de mine și m-am bucurat enorm de mult. Am făcut și câteva poze dar m-am axat mai mult pe întreținerea atmosferei. Cu toate astea, vreau să vă arăt un set de bijuterii. Mai exact un set format din cercei și lanț. Cerceii sunt de mărime medie. Mai exact se pot admira în pozele de mai jos și î felul ăsta să vedeți cum se văd pe ureche. Eu am fost foarte mulțumită de ei. Colierul are același model ca al cerceilor și este finuț și drăguț. Cu alte cuvinte au fost accesoriile potrivite pentru o astfel de seară și pentru outfitul pe care l-am purtat.

Vreau să vă ofer și o informație extrem de utilă. Acest set a costat 4$, adică 16 lei. Pare incredibil nu? Deși le-am comandat de pe un site chinezesc nu am plătit nici transport. Cu alte cuvinte acesta a fost prețul final. Site-ul are o diversitate foarte mare de produse și pe mine mă încântă faptul că nu se plătește transport! 

 
 
 
 
 

You may also like

14 comentarii

  1. La multi ani!Foarte frumos setul de accesorii,potrivit perfect.DAca ai putea sa ne spui si despre ce site este vorba am fi si mai recunoscatoare!Felicitari si inca odata.La multi ani!

  2. Multumesc mult tuturor pentru urari. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ca ma cititi. Asta ma face extrem de bucuroasa si mesajele voastre ma bucura si mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.