Comanda mea Bornpretty

În ultimul timp am avut o perioadă puțin cam aglomerată. Nu prea este
bine să te plângi. Este mai bine să ai de treabă decât să șomezi. Cred
că a trecut mai bine de o săptămână de la primirea coletului meu de la Bornpretty. Să vă povestesc tot traseul comenzii pentru că vă v-a fi de ajutor dacă vreți și voi să dați o comandă. În primul rând transport este gratis indiferent de valoarea comenzii. Acesta consider a fi un mare plus pentru că au multe bijuterii la prețuri foarte mici și în felul ăsta nu sunteți condiționați de o anumită valoare.

Site-ul are foarte multe produse pentru unghii și pentru realizarea modelelor pe unghii dar găsiți și bijuterii, accesorii și alte câteva chestii interesante. Puteți intra pe site să vedeți despre ce este vorba. Eu m-am uitat mai mult la bijuterii. În primul rând mi-am luat acest lanț care vreau să îl port la o cămășă sau chiar la o bluză. Este foarte finuț și se asortează ușor și în plus prețul este foarte mic. În capătul lanțului este o păsărică. Îmi place acest detaliu.

Al doilea produs comandat a fost un set, lanț și cercei. Sunt tare încântată de alegerile făcute pentru că îmi place acest set cum se vede. În plus dacă vreți să dați o comandă puteți folosi codul SHMT10 și aveți o reducere de 10%. Prețurile sunt mici dar orice reducere contează așa că acesta este un mare plus.

Coletul a ajuns cam în 30 de zile la poșta vamală și nu am plătit absolut nimic pentru că pe colet era trecut o valoare mică. Ca idee comenzile până în 10$ nu plătesc absolut nimic în plus și dacă nu vreți să aveți vreo grijă puteți da 2 comenzi mai mici. Am fost surprinsă să văd că era foarte bine ambalat și m-am bucurat că produsele au ajuns într-o stare perfectă. Ultimul produs comandat a fost o chestie de prins părul. Este foarte bun și util și dacă se lărgește foarte mult am văzut pe youtube că dacă dai cu feonul pe el se strâge la loc acest cablu.

 link

You may also like

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.