New sunglasse but where is the sunny days?!

Mi-am comandat acum vreo lună o pereche de ochelari de soare tare drăgălași. Am fost atrasă de forma lor și prețul mi s-a părut ok așa că i-am comandat. Lentila este puțin mai închisă la culoare în partea de sus și mai transparentă în partea de jos. Am avut noroc pentru că am putut să îi port duminică pentru prima oară după care s-a cam stricat vremea.

Ochelarii de soare sunt foarte ieftini și ai mei au cadrul din plastic și piciorușele de la ochelari sunt din metal. Nu pot să spun decât că îi ador și îi puteți găsi aici.

Câteva zile vremea nu va mai fi la fel de prietenoasă dar am înțeles că se mai încălzește așa că sper să mai țină vremea asta bună pentru că vremea asta ploioasă și rece chiar mă deprimă.

 

Glasses Shop este un site foarte profi și aveți absolut toate informațiile necesare ca să vă puteți face o idee referitoare la dimensiuni, materialul din care sunt confecționați sau orice alt mic detaliu care v-ar putea interesa. Pe lână ochelari de soare pe site găsiți foarte multe perechi de ochelari de vedere.

Dacă găsiți pe site ceva care vă place puteți folosi codul GSHOT50 și în felul ăsta aveți o reducere de 50% la ochelari de soare sau de vedere.

You may also like

5 comentarii

  1. eu sunt mare fan ochelari de soare…am cateva perechi tare dragi…ii pazesc ca pe ochii din cap, sunt cam cascata si ii pierd…nu stiu cum, pe cei mai scumpi 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.