Waiting for you

 http://www.shein.com/Free-shipping907-vc-1303.html?aff_id=3301

Vremea rea mă deprimă și mă bucur cât mai am timp de vremea frumoasă. Dimineața și seara este puțin mai rece dar aș putea spune că este o vreme prietenoasă. Zilele astea voi face câteva poze în ținute de vară după care am să îmi iau la revedere de la rochii, tricouri și alte lucruri subțiri. Mă gândesc cu groază la iarnă. Nu îmi place să îmi pun o grămadă de chestii …. iubesc vara.

O dată cu schimbarea anotimpului a apărut o nouă modă … franjuri. Se poartă franjuri cât mai mulți dar aveți grijă sa nu exagerați și să nu aveți toate accesoriile cu franjuri. Nu mă deranjează obiectele vestimentare cu franjuri doar că o altă nouă tendință este și cea a pantalonilor evazați cu care nu știu cum mă voi împăca. Îmi aduc aminte că purtam așa ceva în liceu și că aveam grijă să îmi iau blugi evazați care să acopere încălțămintea!!! Amintiri.
Până la acomodarea cu noile tendințe rămân la moda clasică și simplă. Am găsit acest pulover cu aplicații care m-a cucerit din prima. Este foarte simplu și este foarte ușor de purtat și accesorizat. Îl ador pur și simplu și sunt sigură că este și pe placul vostru.
Ca să nu fiți luate pe nepregătite vă recomand să folosiți un cardigan de acest gen dimineața sau seara și pe dedesubt să purtați un tricou sau ceva mai subțire pentru că la prânz este chiar cald. Îl felul ăsta nu veți muri de frig dimineața și la prânz vă veți simți foarte comodă. După cum observați are și franjuri deci sunteți în trend.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.