Pastura Apiland

Am început o colaborare cu Apiland cu puțin timp în urmă și am avut ocazia să folosesc câteva produse de care am fost foarte încântată. Pe site găsiți produse în forma lor pură, crudă, neprelucrată, așa cum ne sunt oferite de natură, pornind de la ideea că orice produs are astfel o eficiență terapeutică maximă.

Pornind de la această idee am primit Păstură de la Apiland. Recunsc că pentru început am fost puțin reticentă și m-am documentat destul de mult înainte de a începe să o folosesc. Motivul era unul simplu. Nu am mai văzut produsul acesta până acum și părea puțin ciudat și în plus nu știam pentru ce este bun.

Păstura este polenul fermentat în condiții naturale în stup și depozitat de albine în celula fagurelui. Polenul este combinat cu miere și diverse enzime apoi sigilat cu ceară, devenind, după 3 luni de fermentare naturală, păstură sau pâinea albinelor.

Este recomandat în special în tratamentul afecțiunilor hepatice și ale tubului digestiv, asigurând o bună funcționare a ficatului și contribuind la detoxifierea organismului. Ajută la reducerea colesterolului din sânge, îmbunătățirea circulației și tratamentul arterosclerozei. Având în conținut zaharuri simple, vitamine (A,B, C,E și K), acid lactic, enzime și minerale(sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), păstura este un bio-stimulator natural, util în prevenirea și tratarea anemiilor. Este recomandat inclusiv copiiloe, suplimentând lipsa de proteine și vitamine cauzată de o alimentație dezechilibrată.

Doza recomandată este de 3-5 bucățele pe care le țineți sub limbă până când acestea se mai dizolvă puțin și se fac puțin făinoase. Gustul este dulce și acrișor în același timp dar stați liniștite pentru că este unul plăcut. Poate fi păstrat la temperatura camerei și după deschidere.

Sunteți tentate să încercați păstură? Ați încercat până acum?
MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALE
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *