Gel de dus spuma Balea

Mi-am cumpărat recent un gel de duș spumă de la Balea. Inițial am citit despre el pe un blog și cu poza salvată în telefon am plecat în căutarea lui. Am fost fascinată pentru că era ALTCEVA.

Am ajuns în DM și am luat rafturile la rând și nimic. Până la urmă am apelat la ajutorul vânzătoarei care a fost puțin încurcată de cererea mea. I-am explicat că arată la fel ca un spray doar că înăuntru este o spumă de duș.
Am găsit acest produs la standul cu reduceri. Recunosc că până acum nu prea i-am acordat atenție. Oricum idea este că lumea nu cred că știa ce este cu acest produs și erau multe produse de acest gen. 
La raft acest produs costa 5 lei numai că după ce a citit codul de bare acest produs a costat 5,4 lei … Nu este vorba de 40 bani. Ideea este că atunci când cumperi mai multe produse nu mai știi exact cât a costat fiecare și în felul ăsta poți fi păcălit. Eram prea entuziasmată ca să dau importanță acestui aspect.
Să vă povestesc despre produs. Mi-a plăcut … Gelul de duș se prezintă sub formă de spumă. Este o spumă densă și cu un miros foarte plăcut … exotic! Este bine că acest produs se poate folosi pur și simplu și nu mai este nevoie de un burețel.

Concluzionând este un produs bun, cu o textură densă, cu un miros plăcut, după folosire pielea rămâne ușor hidratată și dacă ar fi să îi  găsesc și un defect acesta este că se consumă prea repede. Deja am consumat un tub. Pentru persoanele interesate de ingrediente vă las o mică descriere.

Ați folosit acest produs? Vă tentează?

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.