Jucarii pentru oameni mari sau mici

Astăzi vreau să vă vorbesc despre Puzzle 3D. Am fost la nepotul meu și am văzut a el o mulțime de Puzzle-uri 3D care se văd foarte frumos și mi-au plăcut mult însă scumpul meu soț a fost mult mai impresionat ca mine și și-a dorit și el să fac un astfel de puzzle.

Am fost la LIDL săptămâna trecută și printre multele jucării pentru copii am văzut și niște puzzle 3D. Soțul meu a fost atât de bucuros încât a luat 2 în ideea de a le face și a le pune în camera copilului. Unul dintre ele a fost Statuia Libertății.

Rezultatul a fost dezamăgitor. Șablonul nu era tăiat corespunzător și în felul ăsta după cum puteți vedea pe șablon a rămas pe carton bucăți din desen iar pe ”Statuia Libertății” pe care am făcut-o apar cifre și buline negre ceea ce nu trebuia să apară. Asta numai din cauză că au fost făcute la normă și nimeni nu și-a dat interesul.

Părerea mea este să aveți grijă când faceți astfel de achiziții și că aceste Puzzle 3D din LIDL nu este tocmai bun. Prețul unui puzzle a fost de 15 lei.

You may also like

6 comentarii

  1. La banii astia, nici nu stiu la ce te asteptai… Mai bine luai unul de la noriel, mai scump, dar iti spun ca merita fiecare leu. Eu am facut de acolo Castelul Peles si a iesit superb.

    1. Sa stii ca am mai vazut puzzle 3D la 15-20 lei. S-a intamplat ca acesta sa nu fie de calitate. Voi mai cauta puzzle cam la acelas pret sa va demonstrez ca se poate

    1. De obicei ma uit la lucuri daca merita sau nu investitia dar acum sincera sa fiu ma asteptam la ceva bun. In afara faptului ca trebuia sa fie taiat cum trebuie cartonul ala nu era de facut!
      Am luat si lucruri si produse bune de la LIDL asa ca voi continua cumparaturile la ei numai ca voi fi putin maqi retinuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.