Virusii bata-i vina

Acum vreo săptămână am constat că nu mai puteam să scriu nici un articol și era blocată toată pagina. Am fost foarte dezamăgită pentru că aș fi vrut și eu să postez un wishlist pentru Moșu’  să nu cumva să creadă că nu îmi doresc nimic.

Până acum foloseam ca antivirus Avira și recunosc că l-am folosit de mai bine de un an timp în care nu am sesizat nici o problemă care să mă împiedice să fac anumite chestii sau să mi se deschidă pagini nedorite. În ultimul timp am văzut că nu mai făcea față sau a expirat nu știu așa că am fost nevoită să îl dezinstalez și să îmi iau unul nou.

În afară de antivirusul AVG nu știam vreun alt antivirus free așa că l-am instalat pe acesta care până în momentul de față se comportă bine și sper să nu fiu nevoită să îl schimb prea des.

Printre altele vreau să îmi cer scuze față de Maya Secret pentru că a scriu un comentariu la o postare și din greșeală nu am reușit să mai public comentariul scriu și săraca … pe bună dreptate a crezut că a scris ceva greșit. Știe cineva cum pot face să recuperez acel comentariu?

Voi ce antivirus folosiți?

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.