Comanda mea AVON

Am avut o perioadă în care nu am mai dat nici o comandă la AVON însă am reluat prietenia și am început să dau comenzi aproape de fiecare dată. Cred că în curând am să mă înscriu și eu în AVON să devin reprezentant.
Vreau să vă arăt ce mi-am cumpărat în ultimul timp.

Mi-a plăcut foarte mult această paletă. Are 8 culori care cu siguranță le voi exploata la maxim. Am dat 25 lei pe ea și are 8 culori. Am să îi fac un review după ce o voi folosi o perioadă pentru a vă face o părere. Nuanțele mi-au plăcut, cutia pare una solidă și perfectă pentru a o lua în vacanțe și un alt plus ar fi oglindă atașată pe trusă.

Acest ruj a costat 10 lei și sunt foarte mulțumită de el. În primul rând se întinde perfect, este suficient de cremos și sunt mulțumită că am ales o culoare foarte drăguță. Pozele sunt făcute cu bliț așa că cel mai aproape de realitate este culoarea care se vede pe mână în a doua poză.

Știu că am zis că nu este tocmai bine să cumpăr loțiuni de corp cu gramaje atât de mari însă nu am fost niciodată dezamăgită de loțiunile de corp de la Avon și în plus era 12 lei 400 ml și am zis că este o ofertă bună. Mirosul este unul plăcut și nu este foarte puternic.

Pentru cine nu a folosit acest demachiant este unul creat special pentru ochi. L-am luat la ofertă. A fost 8 sau 9 lei și am mai folosit acum ceva timp acest produs și știu că mi-a plăcut mult. Chiar îl consider un produs bun și m-am uitat ceva timp după el să îl prind la ofertă.

Voi ați mai dat comenzi pe AVON?

You may also like

10 comentarii

  1. Eu comand cam in fiecare luna, dar putin, unul sau doua produse, chestii care sunt la oferta. Acum din oferta de Craciun mi-am luat un set cu 5 produse :D. Sunt produse care imi plac de la Avon si altele pe care regret ca am dat banii, insa per total sunt multumita de ele 🙂

  2. sa le folosesti din plin pe toate sunt produse pe care le am avut si eu ma refer la lotiunea pentru corp si acel demachiant ce nu mau dezamagit imi place insa nuanta rujului tau ce numar este ?

  3. Maya te rog sa ma ierti insa am avut un virus pe comp si nu am putut sa intru deloc dupa comp sa moderez comentariile asa ca am intrat dupa telefon si in mare graba am dat elimina continut si nu am reusit sub nici o forma sa il public din nou!

    Te rog mult sa ma ierti insa nu am avut intentia asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.