Prefer magazinele online cu manechine reale

Acum vreo 3 ani găsisem un site cu marfă puțină dar drăguță și nu foarte scumpă. Mi-am comandat ceva lucruri de pe site-ul lor care era foarte căutat iar atunci când se actualizau stocurile trebuia să fii pe fază să îți poți lua rochița preferată pentru că altfel aveai toate șansele ca toate lucrurile frumoase să fie out of stock destul de repede.

Acum are o nouă înfățișare și un nou site se cheamă For Fashion. Mi-ar fi plăcut mai mult ca manechinele să fie reale pentru că în felul ăsta îți poți da seama mai bine de felul în care se așează o fustă sau o bluză însă cred că așa reușesc să țină prețurile reduse.

 
Se pare că stocul trebuie actualizat cu ceva mai multe hăinuțe de primăvară însă în momentul de față nu am găsit mare lucru dar cu siguranță voi mai arunca câte un ochi pentru că sunt sigură că voi mai găsi și haine drăguțe.
Cu puţin efort şi cu o mică investiţie din partea celor care deţin site-ul îl poate aduce în top pentru că am observat că are ceva trafic și sunt persoane care intră cu o anumită regularitate pe site. Spun asta pentru că în momentul în care stocul este actualizat și modelele sunt ceva mai speciale, acestea devin rapid sold out. Ar mai fi și varianta ca numărul produselor cu care se actualizează stocul este mult prea mic și ăsta ar fi motivul pentru care stocul se epuizează rapid.
 

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.