Un 8 martie în pijamale(OOTD)

La multi ani tuturor mamelor și femeilor care mă citesc și nu numai! Să aveți un 8 martie de excepție și să vă bucurați de toate lucrurile frumoase din jurul vostru

Eu trăiesc pe deplin bucuria de a fi mamă. Am suflețelul meu și nu cred că aș mai avea nevoie de altceva pentru a fi fericită. În plus, am un soț care mă iubește și mă respectă și cred că asta este tot ce contează. Este foarte important să-ți găsești persoane care să te susțină și să rezoneze cu pasiunile tale. Mă bucur că el mă susține în tot ceea ce înseamnă bloggingul.

Pijamale – link

Papuci – link

Astăzi vă întâmpin în pijamale și o vedeți și pe micu pisicuță care s-a obișnuit să fie și ea pozată. Îmi este tare dragă când cere să fie singură în poze și mă împinge din fața aparatului. De această dată a vrut să fie cu mine în același cadru și de 8 martie să ne vedeți în pijamale.

Până acum n-am mai comandat pijamale de pe Zaful. Am îndrăznit să-mi iau și eu o pereche atunci când am văzut că sunt atât de pufoase. Sunt o persoană friguroasă și eu stau cu astfel de pijamale în casă. Nu pot dormi cu ele pentru că îmi este foarte cald și pentru că eu nu pot dormi dezvelită. Oricât de cald/frig ar fi, eu trebuie să mă învelesc pentru că altfel nu pot dormi. Am mai auzit persoane care au aceeași probleme ca a mea.

Cristina poartă o pereche de pijamale din Pepco. M-am îndrăgostit de ele de cum le-am văzut în magazin și se pare că sunt și preferatele ei. În Pepco am găsit foarte multe lucruri frumoase pentru copii și prețurile sunt accesibile ca să nu zic ieftine!

Programul meu de 8 martie?!

Nu am nimic special în program. Singurul plan este să-mi vizitez mama și să mă duc să-i ofer un buchet de flori, un cadou și să-i spun cât de mult o iubesc. Îmi voi petrece seara în compania soțului și a copilului și mă gândeam să mă răsfăț cu o pizza. În seara asta nu voi ieși. În weekend am ceva planuri și voi fi ieșită atunci. Important este să am în jurul meu persoane care mă iubesc și mă apreciază și asta este tot ce contează!

Voi ce planuri aveți de 8 Martie?

You may also like

21 de comentarii

  1. Şi eu sunt fan pijamale . . Am avut la gradinita un mic program artistic si dupa-amiaza la o pizza cu mama şi soacra ! LA MULTI ANI ! O zi de 8 Martie cât mai frumoasă . ♡

  2. naturaletea te prinde foarte bine, Ramona. Eu nu am un copil, dar in privinta sotului te inteleg pentru ca le fel este si al meu si ma sustine si ma ajuta cu ce poate pentru bloguletul meu. Papuceii sunt superbi, dar vad ca i-ar ai epuizat stocul :))

  3. La multi ani, mamica frumoasa! Micuta este pur si simplu superba si adorabila! Sunteti două drăguțe in pijamalute!Da…si mie îmi place Pepco si chiar are hainute pentru copiluti ieftine si bune! Oh dap…si eu dorm învelită orice ar fii! :)))

  4. Culmea..nici eu nu pot dormi dezvelita. Pot fi si 40 de grade. Macar pe picioare sa imi pun ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.