Trucuri pentru folosirea Genelor False

Genele false se poartă în orice anotimp și indiferent de vreme. Ele aduc un plus de farmec și strălucire privirii. Chiar dacă nu purtăm machiaj, genele false îmbracă ochiul și oferă întregului chip un aspect interesant.

Genele false Melkior se găsesc sub formă de buchețele (individuale) sau tip bandă. Cele sub formă de bandă se folosesc pentru un eveniment și rezistă până la 48 de ore, după care se curăță cu grijă și pot fi reutilizate.

trucuri-pentru-folosirea-genelor-falsemelkior-2Știi care e diferența dintre cele 2 tipuri de gene false? Diferența dintre genele tip bandă și cele individuale constă în faptul că cele din urmă au o durabilitate mult mai mare, pe când cele bandă se folosesc strict pentru un eveniment sau o ocazie, pentru o zi sau o noapte, după care se păstrează și se reutilizează. Genele tip smocuri sunt aproape invizibile și se recomandă folosirea lor pe perioada zilei sau pentru un machiaj mai soft.

APLICAREA GENELOR TIP BANDĂ

Ce trebuie să faci pentru a-ți aplica singură genele false tip bandă? Iată pașii care trebuie urmați:

  • Dezlipește cu grijă geana de pe ambalaj și, fără să pui adeziv, măsoară lungimea ei cu cea a ochiului; dacă geana falsă este mai mare, ceea ce trebuie sa faci este sa tai cu o forfecuță câțiva cm din exteriorul genei.
  • Aplicp adeziv duo în strat foarte subțire pe toată lungimea genei și, cu ajutorul unei pensete, lipește mai întâi mijlocul genei și colțul extern, apoi colțul intern.
  • Pentru mai multă intensitate, la final poți aplica și mascara.

trucuri-pentru-folosirea-genelor-falsemelkior-1APLICAREA GENELOR INVIDIVUALE

Genele individuale se găsesc în diferite mărimi – scurte, medii, mari, mixte și se aplică individual (buchețel cu buchețel), în funcție de forma potrivită ochiului.

Genele individuale se aplică de la colțul extern la colțul intern aproape de baza genelor naturale, cu ajutorul adezivului duo. Mai multe modele găsiți aici.

TRUCURI!

Cu ajutorul genelor false putem corecta imperfecțiunile ochiului. Iată câteva trucuri:

  • Dacă ai ochii rotunzi sau pleoapa căzută, îți vei alege gene false mai mici în colțul intern și mai lungi în colțul extern, iar genele inferioare se dau cu mascara întotdeauna spre exterior (spre tâmple). În acest fel ochiul pare mult mai deschis, alungit, tânăr.
  • Dacă ai ochii alungiti, poți opta pentru o pereche de gene tip evantai (mai lungi pe centrul benzii).

 Voi vă descurcați cu genele false?

You may also like

9 comentarii

  1. Nu mi-am pus niciodata, dar sa spun drept nici nu cred ca o sa-mi pun vreodata. Si asa am probleme cu rimelurile si fardurile puse in proximitatea ochilor, asa ca nu-s persoana cea mai indicat pentru operatia asta.

  2. Imi plac genele false de la Melkior, am cumparat si eu cateva pentru evenimente, le prefer pe cele tip banda pentru ca sunt mai potrivite pentru evenimente. Multumim pentru sfaturi. 🙂

    1. Si eu sunt, dar ma gandesc ca o dat si o data, tot trebuie sa-mi fac curaj si atunci realizezi ca nu esti chiar asa stangace pe cat pare

  3. Habar nu aveam cum se folosesc si eram curioasa sa aflu pentru ca multe filmulete / tutoriale de machiaj care circula pe net includ si folosirea genelor false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.