Happy Women’s Day(part 1)

8 Martie se apropie cu pași repezi. Mă bucur că acum sunt femeie și că pot sărbători din plin această sărbătoare destinate mamelor. Zilele astea v-am arătat diverse outfituri …. mai sport, office, casual așa că aveți de unde să vă inspirați. Astăzi m-am îmbrăcat casual. Așa mă simt cel mai comod.

Dacă sunteți o persoană organizată cu siguranță până în acest moment veți ști cum vă veți petrece acea zi. Eu de exemplu îmi voi petrece această zi în familie. Nu mi-am planificat nimic pentru acea zi și sper să fiu plăcut surprinsă de scumpul meu soț.

 
Geacă – link
Blugi – link
Cizme – Pull&Bear (similar here)

Sugestia mea de astăzi este o ținută extrem de comodă. Vedeta ținutei de astăzi este geaca colorată din piele. Geaca este dintr-o piele moale, plăcută la atingere și tare finuță. Mă bucur să văd că mânecile sunt suficient de lungi. Mi-ar fi plăcut să fie puțin mai lungă în talie dar se pare că trendul din ultimul timp este ca gecile să fie până în talie. Datorită faptului că este atât de colorată nu cred că ar merge combinată cu o fustă. Mi-a plăcut să pun geaca în evidență și să mă îmbrac în negru și să îmi asortez cizmele cu geaca. Combinația este perfectă.

Mă bucur că s-a încălzit și că voi putea purta mai des blugii mei negri rupți. Îi iubesc ….. Se așează perfect pe corp. Sunt elastici și se așează frumos pe corp iar rupturile sunt perfecte. M-aș îmbrăca zilnic cu acești blugi.

Sper să vă placă și să vă inspire acest outfit! 
Vă doresc o duminică relaxantă!
 
 

 
 
 
 
 

You may also like

16 comentarii

  1. Imi comandasem si eu geaca,dar s-a epuizat stocul 🙁 Arata super… dar ma consolez cu gadul ca am deja vreo 6 jackete de toate culorile chiar si maro :)Maine apare o postare pe blog cu ea/

  2. Aceasta gecuta este una dintre preferatele mele de la Shein, insa din pacate cea mai mare marime de pe site mie mi-ar fi mica 🙁 Tie iti sta foarte bine cu ea, imi place cum ai asortat-o! S-o porti cu placere in continuare!

  3. Ma bucur mult ca v-a placut outfitul meu de astazi si am primit atat de multe vorbe frumoase. Pacat ca stocul acestei geci s-a epuizat dar pe site gasiti si alte modele la fel de dragute 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.