OOTD Casual outfit

Ultima mea comandă aveam 2 bluze negre și un pulover maro. Nu am apucat să vă arăt nici unul din cele 3 produse așa că astăzi mi-am propus să vă arăt un outfit casual și lipsit de culoare, cam ca vremea de afară.

Coletele de la SheIn nu mai ajung la poșta vamală și mă bucur extrem de mult. Tot timpul există mici divergențe cu acea vameșă și mă simt ca la anchetă pentru că de fiecare dată mă întreabă ce am în colet. Acest aspect mă încurajează să comand mai des. Coletele ajung la poșta de care aparțineți sau prin firma de curierat GLS. Nu contează suma de care comandați ci mai exact cred că este vorba de depozitul de la care pleacă coletul. O altă veste bună este că în 2 săptămâni vă ajunge coletul. Toate acestea le consider un mare plus atât pentru ei cât și pentru noi.

Bluză – link
Blugi – link
Să vă spun câteva cuvinte despre această bluză neagră. Mărimea mi se potrivește perfect. În general îmi iau mărimea L după site-ul lor dar mai sunt și excepții, așa că vă recomand să verificați dimensiune la fiecare produs în parte. Modelul are mici striații care nu vă deranjează sub nici o formă și fac bluza să arate ceva mai drăguț. Am făcut o alegere bună! 😉

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You may also like

8 comentarii

  1. Imi place bluza, are un design special.
    I n legatura cu coletele de pe SheIn, cele care au ajung la posta locala au fost trimise cu o posta din Belgia sau ca scrisoare recomandata. Cat prin GLS, ajung doar coletele care au o valoare mai mare de 100$, cred ca, in niciun caz coletele cu valoare mai mica. In perioada aceasta au trimis prin curier diverse colete fiindca au intrat in vacanta si nu mai expediaza coletele atat de repede.
    Pupici!

    1. Oricum ar fi eu ma bucur ca nu ajung la posta vamala. Multa lume fuge de ei. Nu stiu care este metoda prin care ajung la locala sau GLS. Eu nu am facut comenzi mai mari de 100$ ca sa imi ajunge prin curier. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.