Cremă exfoliantă pentru fata cu Neem

Am folosit suficient de mult crema exfoliantă pentru față cu Neem ca să îmi pot forma o părere. Este al doilea produs Himalaya pe care îl folosesc și de care sunt impresionată. În primul rând îmi plac cosmeticele Himalaya pentru că au doar ingrediente naturale și nu conține parabeni sau colorați artificiali.

Ce spun producătorii:
Exfoliantul conține granule de sâmburi de caise ce îndepărtează în profunzime celulele moarte și punctele negre. Extractul de Neem curăță în profunzime porii și reglează secreția de sebum.

Ce spun eu:
Crema are o culoare albă cu mici particule verzi și câteva portocalii. Are un miros plăcut, fresh și l-am asemăna cu iarba verde. După folosire pot spune că îmi simt tenul mai curat dar în privința punctelor negre nu am văzut vreo schimbare. Particulele abrazive sunt perfecte cât să le simți dar să nu deranjeze.

Aplicarea produsului se face foarte ușor prin dozarea în palmă a cantității necesare după care urmează o masare ușoară a feței cât să își facă granulele treaba. Pe mână am aplicat cam mult produs și nu am putut să vă arăt cum o dată masată pielea acea cremă albă intră în piele iar pe față rămân doar acele particule verzi. Eu aș zice că după folosire pielea este hidratată și curățată în profunzime așa că nu aplic crema imediat.

Este un produs bun pe care îl recomand și în plus costă în jur de 17-19 lei, asta în funcție de locul de unde îl cumpărați. Găsiți produsele Himalaya în farmacii sau pe diverse site-uri.

Ați folosit vreun produs Himalaya? Vă tentează aceste produse?

Încă mai aveți timp să vă înscrieți la concurs și să câștigați un voucher de 120$ !!! înscrieri aici

You may also like

6 comentarii

    1. Pana sa folosesc produsele Himalaya nu stiam ce inseamna Neem asa ca nu as putea sa iti spun daca are miros sau nu. Tot ce iti pot spune este ca are un miros placut si deloc deranjant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.