Shopping time

Săptămâna trecută am văzut câteva postări ale unor fete care prezentau câteva noutăți care pot fi găsite în LIDL. Printre altele am văzut o cutie de bijuterii cu oglindă foarte drăguță și nu m-am putut abține să nu îmi iau și eu.

Cutia de bijuterii era disponibilă în 2 culori pe acest maro cu alb și pe turcoaz cu alb. Mi-a plăcut mai mult această culoare pentru că într-o oarecare măsură se potrivește cu mobila și îi găsisem și un loc unde aș putea să o așez. Prețul acestei cutii este de 15 lei și este suficient de spațioasă încât să încapă suficient de multe bijuterii. Cutia de bijuterii este dintr-un carton puțin mai tare și sper să nu o stric prea curând. Eu cred că merită investiția.

Am găsit în DM câteva produse noi și vreau să vă arăt ce mi-am luat de acolo. Am cumpărat un săpun lichid cu un miros foarte plăcut de coacăze și a costat 5,49 lei.

Mi-am luat și un spray noi care are un miros plăcut puțin dulce și a costat 4,49 lei( sunt la promoție spray-urile).

M-am tot învârtit să văd dacă mai găsesc ceva de care aș avea nevoie și am găsit rimelul de la RIMMEL Scandaleyes care era la reducere și costa doar 11,99 lei. Sinceră să fiu nu știu cum este însă am zis că trebuie încercat cu atât mai mult cu cât prețul mi s-a părut bun. Nu l-am desfăcut pentru că mai am încă 3 mascara desfăcute și nu vreau să le las să se usuce.

Ce produs v-a plăcut cel mai mult?

You may also like

9 comentarii

  1. Cutiuta de bijuterii arata foarte bine si pare incapatoare. Intrebarea este daca si tine..Eu am incercat sa imi fac una dupa un DIY vazut pe youtube si mai aveam putin si imi lipeam degetele :)).
    Pupici! :*

    1. Acum depinde si cat de mult o umpli. Oricum parerea mea este ca tine ceva bijuterii. Daca te duci la LIDL uitate si tu cu atentie la ea poate iti poti da seama daca iti este utila pentru ce iti trebuie tie

  2. Cutia de bijuterie trebuie sa o caut urgent ,de mult imi doream ceva pentru bijuterile mele dar nu am gasit ceva atat de dragut , eu nu detin un DM la mine in oras asa ca de fiecare data cand vad produse asa eftine si bune chiar oftez ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.