La ce câștiguri poate ajunge un model de videochat

Una din întrebările care apare des pe buzele tinerelor din România este legată de câștigurile la care poate ajunge un model angajat la studioul de videochat. Pentru că știu că este un detaliu extrem de important pentru cele care vor să se angajeze în domeniu, am decis să răspund într-un articol acestei întrebări.

Câștiguri pe măsura abilităților și a timpului alocat

Ca în orice domeniu, și în videochat câștigurile variază foarte mult de la persoană la persoană, de la un studio la altul. La Art Studio, de exemplu, sunt fete care câștigă mii de dolari lunar din primele luni și sunt fete care abia câștigă câteva sute de dolari pe lună după 6 luni de activitate. De obicei, contează foarte mult să muncești constant, să fii cât mai mult online, să fii implicată, să faci tot ce ți se spune la training și să fii optimistă.

Trebuie să-ți dorești să reușești

Videochatul nu este pentru oricine, asta este clar. Dacă ai impresia că vei avea venituri fabuloase stând degeaba, fără să te implici, greșești. Nimeni nu a reușit să ajungă în top fără eforturi. Continuă să înveți, să te perfecționezi, asigură-te că ai vorbele la tine, fii actriță, psiholog și perfomer de top în același timp. Vei vedea că veniturile îți vor crește constant. Dacă ai o lună mai slabă, nu dispera. Cu puțin efort și dedicare, vei recupera în luna următoare.

The sky is the limit

La Art Studio am auzit modele care câștigau 20 000 $ pe lună și uneori chiar mai mult. Aceste modele stăpâneau perfect arta conversației, știau să intre pe sub pielea interlocutorului, învățau tot timpul din greșeli și nu renunțau! Viața de model nu este neapărat simplă, dar este atât de frumoasă. Dacă-ți place să comunici, ești dezinvoltă și ai farmec, Art Studio ar putea fi locul de muncă perfect pentru tine. Echipa e formată din oameni simpatici, puși pe treabă dar și pe distracție. Dacă încă nu ți-ai găsit locul de muncă potrivit, merită să faci o încercare.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

7 comentarii

  1. In videochat se castiga mai mult sau mai putin, in functie de ce esti dispus sa faci, pana unde vrei sa mergi. Sunt diversee forme de videochat. La unele se castiga mai mult, la altele poti face mai multi bani, dar probabil ca trebuie sa incalci anumite principii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.