Studio videochat cu BMW X6 aurii

Iubesc Bucureștiul, cu toate ale lui. Niciodată în alt loc n-am văzut frumusețea și urâtul, luxul și lipsurile în același loc. Aici, da. Zilnic. Iubesc Bucureștiul pentru că are o mulțime de locuri frumoase, pentru că îl are pe Herăstrău, pentru că rooftop, pentru că nu ai cum să te plictisești. Iubesc până și străduțele aglomerate, până și tramvaiele ponosite și urât mirositoare. Când am ocazia, colind străduțele Bucureștiului aglomerat… Săptămâna trecută am fost pe la Academia de Studii Economice și un singur lucru mi-a atras atenția: niște mașini aurii. BMW X6, parcate strategic în tot Bucureștiul.

Am aflat: este un studio videochat care are BMW X6 aurii. Și, ca să ating un subiect sensibil, o să vorbesc astăzi despre videochat, despre studiouri și despre aceste mașinuțe parcate peste tot prin București.

Când treceam prin fața mașinii, 2 fete (studente, cred eu) vociferau și își faceau poze în fața mașinii. M-am oprit pentru câteva minute, ca să îmi pot da seama despre ce vorbesc.

  • Fată, sincer mă tentează, că oricum stau prost cu banii, dar mă gândesc că dacă află lumea…
  • Da, și dacă află, ce? Dai în cap cuiva, furi? Nu. Lucrezi ca să te întreții! Ai văzut la call-center cum era, 5 milioane pe lună, part-time, nu puteai să îți iei liber, nu nimic. Eu zic că…
  • Da, putem să încercăm, ai dreptate…

(cealaltă a scos telefonul și a notat numărul de pe mașină)

Pentru că m-au văzut stând lângă ele și zâmbind, m-au întrebat dacă lucrez la acel studio de videochat care are BMW X6 aurii în tot Bucureștiul. Și uite așa am purtat o conversație cu studentele (anul 3 la ASE, mi-au confirmat apoi) care a durat 40 de minute. Concluzii? Lumea are o parere foarte proasta despre acest domeniu, dar părerea nu este deloc justificată. Din câte am citit, videochatul este legal, reglementat prin lege și… acuma, dacă oamenii și-au permis zeci de mașini în tot Bucureștiul, se vede treaba că afacerea merge brici.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

8 comentarii

  1. Nu inteleg de ce multa lume de la noi priveste cu ochi rai acest job. Nu am nimic impotriva. Fiecare isi alege job-ul care i se potriveste.

  2. Sunt destule fete care privesc acest videochat ca o modalitate de a face niste bani usor si rapid. Probabil ca eticheta proasta vine in momentul incare acest “job” te schimba in ceva total opus fata de persoana dinainte de “videochat”. Unele studiouri am vazut ca ofera si spatiu de cazare, deci pentru o persoana nou venita in capitala poate fi o solutie usoara mai ales la inceput; cred ca asa se justifica si pozitionarea strategica in apropiere de universitati si locuri frecventate de studenti/tineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.