Teoria pașilor mici sau cum o prietenă s-a apucat de videochat

Prietena mea cea mai bună, Cristina, a ales să meargă în București la facultate. Viața la cămin pare ușor diferită față de cum era ea obișnuită și totuși a reușit să se adapteze rapid. Firavă, din cale-afară de cuminte, cu ochii mari și părul blond, Cristina provenea dintr-o familie modestă. În anul doi de facultate, împinsă de nevoi, și-a găsit un studio videochat în Bucuresti și s-a facut model.

De ce tot mai multe fete lucrează la un studio videochat

Pe fondul celor întâmplate în ultima perioadă in România (faptul că România este pe locul întâi la acest capitol), am zis să vă spun, pe scurt, povestea Cristinei. Venită din provincie, avea de la părinți doar bani pentru a plăti căminul și bani pentru abonamentul de la RATB. În rest mâncare de-acasă, ca tot studentul. Cristina avea (și are, încă) o dorință extraordinară de a… reuși. Da, cred ca „a reuși” este verbul care o descrie cel mai bine pe studenta de nota 10 de la facultatea de Litere.

Învăța întotdeauna mai mult decât colegii ei la un loc și investea mai mult timp în a citi decât în a ieși la cafele. Pentru că am fost prietene foarte bune, mi-a mărturisit în anul doi de facultate ce are de gând: să meargă la un interviu la un studio videochat din București. Inițial am râs, după care, trebuie să recunosc, am fost tare sceptică și i-am spus că ar fi mai bine să nu facă asta, pentru că e un domeniu tabu și pentru că s-ar putea să o păcălească angajatorii.

Cristina s-a angajat la cel mai profesionist studio de videochat din București

Da, în câteva zile era deja angajată cu acte în regulă. Până a terminat facultatea, mergea la videochat doar part-time, însă odată cu terminarea licenței, a trecut la full-time. Ești curios cât căștigă Cristina? Îți spun eu: peste 5.000$ în fiecare lună și lucrează 100% legal, la un studio care are sediul central fix lângă Baroul Bucuresti: Charm Studios. A reușit să-și cumpere un apartament cu banii strânși, într-un colț al Bucureștiului în care oamenii își duc traiul ca într-un feed ademenitor de social media. Departe de agitație, departe de sunete de bormașină, într-o zonă de lux.

Ca să conchid acest articol despre un subiect pe cât de tabu, pe-atât de comun – videochatul, tot mai multe fete (fie ele studente sau trecute de facultate) își aleg unul dintre studiourile de videochat ale Bucureștiului. De ce? Pentru că se câștigă de zeci de ori mai mult decât în oricare alt domeniu … Ăsta este adevărul. Așa că, fetelor, dacă vreți să lucrați în videochat, alegeți-vă cu grijă studioul!

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

24 de comentarii

  1. Eu sunt prea rusinoasa pentru a ma angaja in acest domeniu, dar cu toate acestea nici nu le pot condamna pe cele care lucreaza ca modele videochat. In fond este o meserie complet legaladin care se pot castiga multi bani.

  2. In general, e privit cu reticenta si suspiciiune acest gen de job. Imediat esti catalogat, fara drept de apel. Multor femei, li se pare mai ok sa fie casatorite cu un neciolit, care sa te grohaie cand are chef, care mai duhneste si a bautura, care iti mai da si una dupa cap.

  3. Ca sa lucrezi la un viodechat trebuie sa fi dezinhibata, sa sti putina engleza si sa inveti cum sa-ti fidelizezi clientii. Nu e pentru toata lumea dar se castiga bine.

  4. Sincera sa fiu si eu am o prietena care lucreaza in domeniul asta si castiga o gramada de bani. coincidenta sau nu, dar tot la Charm Studios lucreaza… 😛
    keep up the good work, girls!

  5. La noi este inca un subiect interzis, toata lumea da ochii peste cap daca se rosteste cuvantul videochat, insa fiecare este liber sa lucreze unde doreste si ce anume doreste.

  6. Multa lumea le judeca pe cele care practica aceasta meserie, insa cumva ele sunt nevoite sa faca asta, impinse fiind de ceva ce nu multi inteleg. Adevarul e undeva la mijloc si fiecare procedeaza cum crede 😀

  7. Tot mai multe fete aleg sa lucreze astfel, pentru ca se castiga mai bine decat la alte joburi. Fiecare face ce vrea cu viata lui. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.