Rochiile maxi sunt foarte potrivite pentru vacanță

rochie-maxi-min

Rochiile maxi au fost un subiect tabu o lungă perioadă de timp și nu prea am îndrăznit să mă uit la această categorie. Am preferat să-mi aleg orice alte piese vestimentare pentru că îmi doream să merg la sigur și să nu-mi complic existența. Pe de-o parte evitam să-mi cumpăr ceva care nu știam exact cum se va așeza pe mine și pe de altă parte mă gândeam să nu arunc banii pe ceva de care nu sunt sigură.

rochie-maxi-min

maxi dress with slit

Luna trecută mi-am învins aceste temeri și am îndrăznit să-mi comand și eu o astfel de rochie pe care urmează să v-o arăt cât de curând. Mi-am luat o rochie cu inima ușor îndoită și cred că m-a prins într-o zi în care am riscat. Nu regret nici o clipă noua achiziție și cred că am spart ghinionul și de acum îmi doresc să fac mai multe investiții de acest gen pentru a-mi completa garderoba. Din punctul meu de vedere, rochiile maxi sunt potrivite pentru vacanțe și eu mă pregătesc din plin pentru asta. Sper să nu am vreo surpriză și să-mi ajungă toate costumele de baie și rochițele comandate special pentru vacanța mea de luna viitoare.

rochie-alba-de-plaja-min

long white lace dress

Rochia albă perfectă de plajă este fix aceasta. Cred că acum sunt mai potrivite rochiile ceva mai lungi și îmi place finețea acesteia și cred că principalul motiv pentru care am ales această piesă este peisajul. Acesta mă poartă în visare și nu pot decât să-mi imaginez cât de frumos și relaxant este în vacanță. Tot ce-mi mai doresc este să am noroc ca vremea să fie frumoasă și totuși am o temere că la sfârșitul lunii iunie nu va fi suficient de cald în Grecia.

Zaful este magazinul în care am încredere 100%

Zaful este un magazin chinezesc foarte serios. Eu v-am tot povestit despre aceste colete care nu prea au cum să ajungă la noi mai devreme de o lună. Sărăcuții chinezi sunt muncitori și se mișcă repede. În România se înmormântează coletele și din cauza lor se în târzie procesul de livrare.

camasa-cu-broderie-minDin ce în ce mai multe comenzi ajung la poșta locală sau dacă este vorba despre colete mici, este posibil să legăsiți chiar în cutia poștală. Eu am găsit zilele astea o pereche de cercei comandați de la Zaful în poștă. Comenzie posibil să vină fracționat și să nu primiți toate produsele într-un singur colet.

fusta-de-piele-cu-broderieÎmi place mult acest site pentru că nu este nevoie să dai o comandă mare ca să poți avea transport gratuit. Este suficient să plasezi o comandă ce depășește 30$ și este mai mult decât suficient pentru o singură comandă. Cred că este singurul site chinezesc care are acest prag minim pentru care ai transport gratuit. un alt mare atu al acestui site este faptul că multe dintre produsele lor sunt copii ale unor produse Zara, cu sau fără etichetă. Eu mi-am luat o pereche de colanți de piele de la ei care aveau etichetă Zara și am o prietenă care își luase aceeași pereche de pantaloni din magazinul cu pricina.

Nu știu dacă v-am convins sau nu de cât de mulțumită sunt eu de acest magazin, cert este că îmi pregătesc o comandă fulger. Revin cu impresii și păreri cât mai curând.

Ce știi de acest site? Te încântă hainele lor?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALE
Share on Facebook16Share on Google+1Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

You may also like

3 comentarii

  1. Si mie imi place mult Zaful. Si eu am o jacheta de la ei si pe eticheta e Zara, iar de curand am primit inca una iar pretul original pe jacheta e de 200$, pe cand pe site e doar 48$. Chestia cu venitul coletelor la posta locala sper sa fie adevarata. Pupici, frumoase alegeri!

  2. rochiile maxi sunt misto nu doar pentru vacanta. E le vad tot mai des si in oras pe perioada verii si imi place treaba asta. Foarte faina si fusta aia cu detalii brodate, dar nu-mi place lungimea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *